Προς το περιεχόμενο

foko - one man guitar show

ex-bokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru
Ειμαι ο μόνος στον κόσμο που πάιζει καρφί στον ενισχυτή???
  ;D ;D μπα κι γω δευτερος, συνηθως παιζω καρφι αλλα με κυνηγα η μπαντα για εφε...

στα υποψιν οτι ο fokos εχει και μια πολυ ωραια fender custom shop stratocaster..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδιά να πω κι εγω μια γνώμη για το ΦΟΚΟ αφού έτυχε 3-4 φορές να μιλήσουμε.Ο άνθρωπος είναι αλλού(με την καλή έννοια) .Δεν παίζει μουσική για να γίνει διάσημος.Αυτό άλλωστε φαίνεται και κυρίως ακούγεται απο αυτά που παίζει.

αυτό που κάνει είναι ένα show guitar effect, με περίεργουσ και ασυνήθιστους ήχους.Είναι εξπέρ στο χειρισμό των ZVEX και παίζει με εξαιρετικά όργανα και ενισχυτές.Οπως είπε ο ODIS με μια fender custom shop, νομίζω έχει ακομα μια les paul tou '58 ,κ.λ.π συν ένα fender super reverb και έναν Komet.

Εντάξει αυτο που κάνει σε άλλουσ αρέσει σε άλλουσ οχι, αλλά σίγουρα είναι εκπληκτικός παίκτης με γνώσεις και τεχνική όπως πολλοί άλλοι , αλλά τις γνώσεις αυτές προφανώς τις εκμεταλλεύεται και πάει ένα σκαλί πέρα απο αλλους.Το μόνο που δεν αντέχεται είναι οι υπερβολικες εντάσεις που παίζει.

Το μόνο που δεν αντέχεται είναι οι υπερβολικες εντάσεις που παίζει.

Κοινώς είναι κι αυτός power amp distortion junkie... μου έχετε κινήσει το ενδιαφέρον πάντως.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου