Guru Alter Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Ειμαι ο μόνος στον κόσμο που πάιζει καρφί στον ενισχυτή??? ;D ;D μπα κι γω δευτερος, συνηθως παιζω καρφι αλλα με κυνηγα η μπαντα για εφε... στα υποψιν οτι ο fokos εχει και μια πολυ ωραια fender custom shop stratocaster.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leftshreder Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά να πω κι εγω μια γνώμη για το ΦΟΚΟ αφού έτυχε 3-4 φορές να μιλήσουμε.Ο άνθρωπος είναι αλλού(με την καλή έννοια) .Δεν παίζει μουσική για να γίνει διάσημος.Αυτό άλλωστε φαίνεται και κυρίως ακούγεται απο αυτά που παίζει. αυτό που κάνει είναι ένα show guitar effect, με περίεργουσ και ασυνήθιστους ήχους.Είναι εξπέρ στο χειρισμό των ZVEX και παίζει με εξαιρετικά όργανα και ενισχυτές.Οπως είπε ο ODIS με μια fender custom shop, νομίζω έχει ακομα μια les paul tou '58 ,κ.λ.π συν ένα fender super reverb και έναν Komet. Εντάξει αυτο που κάνει σε άλλουσ αρέσει σε άλλουσ οχι, αλλά σίγουρα είναι εκπληκτικός παίκτης με γνώσεις και τεχνική όπως πολλοί άλλοι , αλλά τις γνώσεις αυτές προφανώς τις εκμεταλλεύεται και πάει ένα σκαλί πέρα απο αλλους.Το μόνο που δεν αντέχεται είναι οι υπερβολικες εντάσεις που παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Το μόνο που δεν αντέχεται είναι οι υπερβολικες εντάσεις που παίζει. Κοινώς είναι κι αυτός power amp distortion junkie... μου έχετε κινήσει το ενδιαφέρον πάντως. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shreder Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Ειμαι ο μόνος στον κόσμο που πάιζει καρφί στον ενισχυτή?????? Όχι! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sixstringmania Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 εγω παιζω καρφι στον υπολογιστη!ακομα χειροτερα.. i hate you,the pigs who turn the screws... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση