alderbody Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 To mint green μου αρεσει περισσοτερο,δοκιμασε ομως και μια ωραια ταρταρουγα... ;) θα συμφωνησω!... ισως με πιο μεγαλα "νερα" απο αυτα της φωτο για να κολλαει καλυτερα με το grain του Swamp ash. btw... Τι τελειο οργανο!... φτου φτου!... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Το βαψιμο ποιος το εκανε? στη Θεσσαλονικη ποιος καταφερε να κανει τετοιο ωραιο M Kaye Blonde? :o wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 To βαψιμο αυτο στην ελλαδα, δυσκολα θα το πετυχει καποιος... Το παρηγγειλα απο εναν τεχνιτη στο Nashville(και το σωμα και το βαψιμο), αν δεν κανω λαθος και εκανε 3 μηνες περιπου να ετοιμαστει...Το binding του ειναι αψογο και ταιριαζει πολυ ωραια με το mint green pickguard, οποτε μαλλον προς τα εκει παω... Το σχημα του pickguard πως σας φαινεται; Το εκοψα γιατι μου καλυπτε το f hole... Παρεπιπτωντως, στην στρατ που ειχα φτιαξει, ειχα καταφερει ενα απιστευτο Mary Kay λευκο... Ειναι απ τις καλυτερες δουλειες που ειχα κανει αλλα δυστυχως δεν βρηκα ακρη για nitro βερνικι... Κατα την αποψη μου αυτα τα χρωματα (transparent κτλ) θελουν thin skin nitro, αλλιως χανουν την γοητεία τους.. Υγ. αν εβαζα hum στον bridge, δεν θα ηταν τελεκαστερ! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 ωπ,τωρα το ειδα το Binding...οποτε MINT GREEN δαγκωτο! :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 perfection!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 προτεινω surf green body με μαυρο pickguard. για προστυχες καταστασεις. ;D αν την αφησεις στο φυσικο χρωμα του ξυλου, μαυρο pickguard θα διαλεγα εγω. Πάλι καλά που δεν του είπες να την πουλήσει και να πάρει strat :) :) :) :) :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 προτεινω surf green body με μαυρο pickguard. για προστυχες καταστασεις. ;D αν την αφησεις στο φυσικο χρωμα του ξυλου, μαυρο pickguard θα διαλεγα εγω. Πάλι καλά που δεν του είπες να την πουλήσει και να πάρει strat :) :) :) :) :D Το Λεω Εγω. :D :D :D ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΥΤΗ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Υγ. αν εβαζα hum στον bridge, δεν θα ηταν τελεκαστερ! :D μια χαρα τελε θα ηταν...θα ηταν μια καταπληκτικη thinline tele χωρις το απαισιο pickguard/// απαισιο ομως!!!! εγω παντως επιμενω στο μαυρο... binding kai maple??? ::) ρεε λεεεεεες???? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Μια λεπτομέρεια που μου χτυπάει "καπως"... Το pickguard που έκοψες ήταν με 8 βίδες και ενώ από τη μια μεριά φαίνεται ωραίο και καθαρό από την άλλη είναι "σουρωτήρι". Θα πρότεινα ένα vintage 5 τρυπών για πιο καθαρό οπτικό αποτέλεσμα. Αν βέβαια υπάρχει κάτι τέτοιο σε mint green. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση