deadendmind Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Στρααατ;;;;; :D Εχω ηδη 2, συν του οτι δεν εχω τζακι, για αυτο οποιος εχει η τις προοριζει για αλλη χρηση...Let me know! :D για μενα tele=bridge pickup... Αν ειναι hum...γαμα τα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Μια λεπτομέρεια που μου χτυπάει "καπως"... Το pickguard που έκοψες ήταν με 8 βίδες και ενώ από τη μια μεριά φαίνεται ωραίο και καθαρό από την άλλη είναι "σουρωτήρι". Θα πρότεινα ένα vintage 5 τρυπών για πιο καθαρό οπτικό αποτέλεσμα. Αν βέβαια υπάρχει κάτι τέτοιο σε mint green. εχεις δικιο σε αυτο. Σημειωτεον πως κατω αριστερα, θα γινει μια επιπλεον τρυπα αλλα αν ηταν 5βιδο το guard θα ταν καλυτερα...ισως να βαλω 1 στο μελλον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Στρααατ;;;;; :D Εχω ηδη 2, συν του οτι δεν εχω τζακι, για αυτο οποιος εχει η τις προοριζει για αλλη χρηση...Let me know! :D ωραια Αγγελε επειδη προτιμω ΄χαλαρα' στρατ αντι τελε κριμα να πανε στο τζακι τη διευθυνση μου τη ξερεις, ;) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 εκλεισε τραμπα δηλαδη μεταξυ της τελε σου και της στρατ μου? :D (P.s πεμπτη ερχεσαι; να τα πουμε! κ το pickguard μην ξεχασεις!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 ναι θα κατεβω αυριο μεχρι παρασκευη, για πια τελε λες? για πια στρατ λες? :) γαμωτο τι τα θελω τα τελεπροφιλ. ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 ποσες τελε εχεις ρε παλαβε;;; εγω μια ξερω! Αντε, ελα και θα τα πουμε απο κοντα! (Θα σε ψησω και για τις 2 στρατ, χε χε χε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα, ;D θα τα πουμε απο κοντα www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 To βαψιμο αυτο στην ελλαδα, δυσκολα θα το πετυχει καποιος... Το παρηγγειλα απο εναν τεχνιτη στο Nashville(και το σωμα και το βαψιμο), αν δεν κανω λαθος και εκανε 3 μηνες περιπου να ετοιμαστει...Το binding του ειναι αψογο και ταιριαζει πολυ ωραια με το mint green pickguard, οποτε μαλλον προς τα εκει παω... Το σχημα του pickguard πως σας φαινεται; Το εκοψα γιατι μου καλυπτε το f hole... Παρεπιπτωντως, στην στρατ που ειχα φτιαξει, ειχα καταφερει ενα απιστευτο Mary Kay λευκο... Ειναι απ τις καλυτερες δουλειες που ειχα κανει αλλα δυστυχως δεν βρηκα ακρη για nitro βερνικι... Κατα την αποψη μου αυτα τα χρωματα (transparent κτλ) θελουν thin skin nitro, αλλιως χανουν την γοητεία τους.. Ειπα κι εγω... τετοιο βαψιμο στη Θεσσαλονικη... και δεν το ηξερα... 3 μηνες ειναι αρκετα καλα, εως και ...λιγο! Για να γινει σωστα το Nitro θελει χρονο και υπομονη. Ιδιως αυτα τα semi-transparent... εγω φτιαχνω μια swamp ash Strat και τη βαφω με βερνικι νερου σε "κατι σαν" Blonde. Αυτο κι αν ειναι thin skin... ουτε primer δεν εβαλα!... Παντως, σιγουρα το Mint παει πολυ με το binding, αλλα το tortoise θα εκανε τρελο contrast. (εχε και ενα καβαντζα... ποτε δεν ξερεις! ;D ) απο ηλεκτρικα τι θα βαλεις μεσα? (Pots, cap(s) κλπ ) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Στρααατ;;;;; :D Εχω ηδη 2, συν του οτι δεν εχω τζακι, για αυτο οποιος εχει η τις προοριζει για αλλη χρηση...Let me know! :D 2 strat?? Ευχαριστως να ανταλλαξουμε γιατι και εγω δεν εχω τζακι. ;) Ειδες τι ωραια που λυνονται τα "προβληματα" αν εχουμε θεληση? :D :D Σου στελνω φωτο απο τα καυσοξυλα μου για να δεις τι θα παρεις. Εσυ δεν χρειαζεται να στειλεις, οπως και να'χει θα τις παρω. 8) 8) Στρατ να'ναι και οτι να'ναι. ;D ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Μην τα ποστάρεις έτσι απότομα αυτά, ρε Δέλτα! Θα πάθουμε καμιά καρδιά!!! Τι κούκλες είναι αυτές; :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση