deadendmind Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Τι ταιριαζει περισοτερο το νεο μου project?? Blackguard η whiteguard??? ειμαι σε διλημμα... ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Θα έλεγα λευκό, αλλά όχι το συγκεκριμένο :-\ :-\ BTW, ξέρεις όμως τι θα ταίριαζε πιο πολύ απ'όλα;;; Πουλάκια στην ταστιέρα::: ;D ;D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 ιου... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 τι χρωμα θα γινει? www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Ετοιμο είναι.(mary k white ε?) Ψηφίζω μάυρο για να κάνει ωραια αντιθεση με το nickel του bigsby και του neck humbucker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 To mint green μου αρεσει περισσοτερο,δοκιμασε ομως και μια ωραια ταρταρουγα... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 κριμα να μην βαλεισ διπλο και για bridge..τοτε θα εφτιαχνες την τελε των ονειρων μου!!!! παντως εγω ειμαι υπερ τησ αντιθεσης που προκαλει το πικγκαρντ οποτε ή το μαυρο ή αυτο του sf... βεβαια αν και απεχθανομαι την περλα ισως και ενα pearl black να πηγαινε για να κανει αντιθεση με το ασπρο και να δενει με το bigsby.... infos??? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Μαύρο single ply. Εγώ ίσως να μην έβαζα καν neck μαγνήτη. Σαν esquire δηλαδη. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sol83 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 προτεινω surf green body με μαυρο pickguard. για προστυχες καταστασεις. ;D αν την αφησεις στο φυσικο χρωμα του ξυλου, μαυρο pickguard θα διαλεγα εγω. nothing to fear, nothing to doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Μα είναι βαμένη ρε τι λέτε ??? Tortoise ή Μαυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση