kontras Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα παίδες ήγγικεν η ώραν και η στιγμήν δια τον γάμον μου και παντρεύομαι το Σάββατο (ναι, ναι 17 Νοέμβρη). Έχω προβληματιστεί με την επιλογή 2 τραγουδιών και θα ήθελα την συμβουλή σας. 1. Όταν μπούμε στην δεξίωση (σκεφτόμουν το la passionata - shirley bassey) και 2. Όταν κόβουμε την τούρτα (σκεφτόμουν Walk of life - Dire straits) Αν σας είναι εύκολο, θα ήθελα οι προτάσεις σας να είναι σε ζωντανό ρυθμό μουσικής Ευχαριστώ τα μάλλα ο Σιδεροκέφαλος Dreamers come and go, but a dream's forever
elavd Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Άντε με το καλό!!! Και αυτά που ήξερες περί κιθάρας, noiz κλπ να τα ξεχάσεις!!! ;D Λοιπόν πρότεινα πρόσφατα και σε ένα φίλο μου που παντρεύεται και ήθελε δυναμικό κομμάτι (και ψιλοχορετικό αν είναι δυνατόν) για τη στιγμή της εισόδου στο κέντρο, του πρότεινα το: Da Hype από Junior Jack (με τη φωνή του Robert Smith των CURE): Εκτός των άλλων, έχει και αισιόδοξους-ερωτικούς στίχους ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
kontras Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Άντε με το καλό!!! Και αυτά που ήξερες περί κιθάρας, noiz κλπ να τα ξεχάσεις!!! ;D Χαχαχα ωραίος. Ναι, τί κιθάρες,τί noiz, live! Αυτά που ήξερα να τα ξεχάσω!! Ωραίο το τραγούδι που προτίνεις, ευχαριστώ πολύ Dreamers come and go, but a dream's forever
thecrypt13 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Αντε με το καλό, να ζήσετε! Για την είσοδο, εγώ θα πρότεινα: το "Here Comes The Man"!!! (Pixies) έτσι για να δείξεις από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό ή........................... Highway to Hell - AC/DC (εάν έχεις πετάξει λευκή πετσέτα)...
kontras Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Θα βάλω κανα Motorbreath να γίνει του stage diving η καγκελαρία :) Dreamers come and go, but a dream's forever
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 και θα ανοίξουν πιτ από κάτω! γαμω έτσι; άντε να ζήσετε μαν και κιπ ρόκινγκ! Βass is a state of mind...
-art- Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Εγω ψηφιζω Julia απο Pavlov's Dog!!!! :'( ;) http://uk.youtube.com/watch?v=jKRsJA5GgCo Αντε με το καλο βρε! Rock on!;)
kontras Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, και εύχομαι κι εγώ να βρείτε μια δεύτερη γυναίκα (γιατί η πρώτη είναι πάντα ένα μουσικό όργανο) να την αγαπήσετε και να θέλετε να περάσετε μια ζωή μαζί της. Νομίζω ότι καταλήγω για το κομμάτι της τούρτας να είναι αυτό: "http://www.youtube.com/watch?v=91NUay_YMb8&rel=1"> τί λέτε; Dreamers come and go, but a dream's forever
xrusopsaro Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 λεω οτι πρέπει να το αγαπάς πολύ αυτό το forum :P και επήσεις τώρα είδα οτι έχεις παντρευτεί εδώ και 3 χρόνια .......ουπς http://www.myspace.com/blackfrogs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση