Προς το περιεχόμενο

Taylor 214 CE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως σας φαίνεται το μωρό?

http://www.thomann.de/gr/taylor_214ce.htm

Το ζαχαρώνω για τα Χριστούγεννα...

Και ας μου πει κάποιος:

Θα μπορώ να την συνδέσω στον ενισχυτή μου (που δεν είναι ακουστικός μεν αλλά είναι λαμπάτος δε και έχει ωραία καθαρά) και να την ακούω σχετικά ικανοποιητικά ή θα είναι σαν κουστούμι με παντόφλες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαγιονάρες για την ακρίβεια... ;D

Σαν κιθάρα είναι γαμάτη, αλλά δεν νομίζω ότι ο λαμπάτος ενδείκνυται για τέτοια χρήση... :-\

Κατέχω την 310 ce και μπορώ να σου πω πως είναι εξαιρετικό όργανο.

Κοίταξε την τιμή της εδώ...http://www.playback-europe.com/recherche.php?search=taylor+310+ce&x=0&y=0

Σαν περήφανος κάτοχος δύο taylor (314CE και 355CE) έχω να δηλώσω ότι το Expression System που περιλαμβάνεται στην 314CE δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα πιεζοηλεκτρικά συστήματα στις ακουστικές. Τώρα βέβαια 600 € δεν είναι λίγα λεφτά  οπότε η απόφαση είναι δική σου. Κομμάτι με taylor δεν έχω πρόχειρο αλλά μπορείς να έρθεις σε ένα live να τις ακούσεις, έχω ένα σε 10 μέρες περίπου. Αν θες λεπτομέρειες, πμ me.

Φιλικά,

• Guru

εγω εχω την 814, και την πηρα απο την αμερικη μεταχειρισμενη περιπου 1500 δολλαρια (το 2001). τα λεφτα που ζητανε μου φαινονται υπερβολικα. με 1000 ευρω μπορεις να παρεις ΠΟΛΥ καλυτερη κιθαρα απο μια φτηνη σειρα της  taylor, που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και καμμια σπουδαια κιθαρα..

Aγαπητε ΑΛΤΕΡ μπορεις να μας πεις ενα μοντελο ακουστικης ή ηλ/ακουστικης κιθάρας κάτς απο τα 1000 ευρω που να στέκεται αξιοπρεπως δίπλα στη σειρά 100 και 200 της TAYLOR? Απο θέμα ξύλων, μπράτσου και ευκολίας παιξίματος, ηλεκτρικών και φυσικά όχι ήχου (γιατι αυτό είναι υποκειμενικό) αλλά ποιοτητας ήχου.

Πριν 2 μέρες άκουσα προσεκτικά κάποιες taylor στον αντιπρόσωπο εν ελλάδι.Ο κολλήτός μου έψαχνε όργανο, και τελικά πήρε την 210ES. Εκτός οτι οι τιμή εδώ είναι καλύτερη απο του θωμά (!!!!), προσωπικά έπαθα πλάκα με το πόσο καλά είναι τα συγκεκριμένα όργανα, ειδικά στην κατηγορία απο 600 εώς 1200 ευρώ.

Και κατι αλλο που ξέχασα.Μπήκαμε σε 3 site και κοίτα τιμές για την 310ce

thomman: 1799

playback: 1372

zozef: 1573.

Όταν πήγαμε για γύρα στα μαγαζιά σε γνωστό μαγαζί στην Αθήνα με μια μικρή κουβεντούλα και παράθεση τιμών μας άφηνε την 310ce 1500 μετρητά + κάποα δωράκια (ζώνη, καθαριστικά κ.λ.π), αξίας 70-80 ευρώ.Ουσιαστικά δηλαδή, θα χρεωνώμασταν 50 ευρω πανω απο το playback, αλλά και θα είχαμε παίξει την κιθάρα και την άμεση σύγκριση με άλλες κάναμε και σε τελική είμαστε σίγουροι ότι η κιθάρα είναι jet. αυτο το λέω γιατί μας έκανε εντύπωση και στο φίλο μου που ήταν ο αγοραστής και σε μένα που πήγα για μια δευτερη γνώμη, ότι η διαφορά τιμής playback και θωμα είναι σχεδόν 300 ευρω , ενώ ο έλληνας αντιπρόσωπος είναι στη μέση και όσο να'ναι πριν μερικους μήνες κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.Άρα μήπως τελικά συμφέρει πλέον να αγοράζουμε κατι απο εδώ, και σε τελική να το δοκιμάζουμε κιόλας και να το συγκρίνουμε?Ο κολλητός μου έτσι κατέληξε στην 210 es αφού στην αρχή ξεκίνησε για 310 αλλά απο αυτά που παίξαμε η 210 του έκατσε καλύτερα στο χέρι και στο αυτί, και βέβαια οι ποιοτικές διαφορές ήταν ανύπαρκτες.

• Guru

εγω θα εψαχνα για μεταχειρισμενη. (1000 ευρω μεταχειρισμενη = περιπου 1500 καινουργια), οποτε εχεις πολλες επιλογες. taylor, martin μεταχειρισμενες, καμμια larivee, lakewood. ας πουμε ενας φιλος πουλουσε 800 μια χειροποιητη (του ταλιαδουρου νομιζω) που ηταν κλασεις ανωτερη απο τις σειρες 200, 100 της taylor. βεβαια πρεπει να ψαξεις, η να πας μια βολτα βερολινο η λονδινο με ενα φτηνο εισητηριο (50 ευρω)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου