Προς το περιεχόμενο

hagstrom viking hollowbody on the road + Clips!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Ωραίο φαίνεται το κιθαρόνι. Το έχω κι εγώ παρατηρήσει από καιρό.

Πρέπει να είναι στο δρόμο τώρα ε?

Πως σκέφτεσαι να της φερθείς?  ;D

Κανονικές χορδές ή flatwound+ μεγάλο gauge κλπ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πρέπει να είναι στο δρόμο τώρα ε?

ναι ξεκινησε αμεσως μετα την παραγγελεια. ηδη εχω tracking number απο ups και το παρακολουθω.

Πως σκέφτεσαι να της φερθείς?  ;D

Κανονικές χορδές ή flatwound+ μεγάλο gauge κλπ? 

γι αρχη θα της βαλω κανονικες, και με την πρωτη ευκαιρια flat. δοκιμασα την johnson ενος φιλου με flat και ηταν εξαιρετικος ο ηχος , αλλα και η αισθηση.

• Moderator

...

ναι ξεκινησε αμεσως μετα την παραγγελεια. ηδη εχω tracking number απο ups και το παρακολουθω.

...

Κακό αυτό  :D

online_package_tracking.png

Παρεπιτόντως....πολλά καλά -ΟΚ κάπως nerdy- σκίτσα εδώ

http://xkcd.com/

τελικα την παρελαβα σημερα.

ηρθε μεσα σε ενα πραγματικα τεραστιο κουτι το οποιο περιειχε την κιθαρα στο κανονικο της κουτι, καθως και μια ημισκληρη θηκη, η οποια δεν ηξερα οτι περιλαμβανοταν.

οι πρωτες ενυπωσεις :

κατασκευαστικα

την βρηκα αψογη. οσο και αν την εψαξα δεν εχω βρει κατι πανω της. ηρθε σεταρισμενη, με ρυθμισμενο intonation και ολοκαινουριες χορδες. απλα εγω χαμηλωσα λιγο τους μαγνητες γιατι ηταν πολυ ψηλα.

Υπαρχει μια αισθητικη διαφορα απο ολες τις φωτογραφιες στο νετ. τα f-holes ειναι τα κλασσικα οπως στα περισσοτερα σκαφη και οχι αυτα που βλεπουμε στο ιντερνετ. μου κανει εντυπωση βεβαια και θα επικοινωνησω και με τη hagstrom ωστε να δω τι γινεται.

ηχητικα

απο σκαφη δεν εχω εμπειρια. εχω παιξει μονο με φτηνα(epiphone, johnson κλπ). ο ηχος της ηταν αυτος που πραγματικα ηθελα. γλυκεια μουνταδα, χωρις να λασπωνει. η εκπληξη ηταν ο bridge μαγνητης της, ο οποιος μεχρι στιγμης ειναι ο μονος διπλος που μου εχει αρεσει σε αυτη τη θεση.(επαναλαμβανω βεβαια οτι οι διπλοι δεν ειναι το φορτε μου).

πρωτα συμπερασματα θεωρω οτι στα 434 ευρω(η θηκη μονο αυτη θα πρεπει να κανει πανω απο 50) που εδωσα δεν μπορει κανεις να παρει κατι καλυτερο. η κιθαρα αυτη πειθει 100% και πιστευω οτι ανετα θα μπορουσε να κανει τα διπλα και να θεωρειται και φτηνη. ας ειναι καλα ο κινεζος για ακομα μια φορα ;D ;D

asian3.png  asian3.png

θα επανελθω με νεοτερα, γιατι ακομα ειναι πολυ νωρις.

edit:

η θηκη ειναι αυτη http://www.thomann.de/gr/hagstrom_hsbge25_gigbag_e_gitarre.htm

στον θωμα δεν περιλαμβανεται στην τιμη της κιθαρας.

Όπως κάθεσαι, σήκω και πήγαινε να βγάλεις καμιά φωτογραφία να χαλβαδιάσουμε!!! Για κλιπ δε σου λέω τώρα, είναι αργά... Θα σου πω αύριο όμως!

Καλόπαιχτη κι από μένα!

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου