trigga Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=KZsLmB2Jw8c Aπ' τα λίγα που ξέρω για το ρόκ για μένα το κομμάτι είναι απλά τέλειο.Το έχω ακούσει αρκετές φορές και τώρα μπήκα στη διαδικασία να δώ αν υπάρχει βίντεο.Υπάρχει αλλά αυτό το λάιβ με καθήλωσε κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Βέβαια το κομμάτι δεν είναι ροκ, είναι blues. Η μπάντα είναι ροκ. Αλλά οι Pink Flod τα σπάνε, τέλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Εμένα ρε παιδιά γιατί δεν μου αρέσει αυτή η 80s (από άποψης ήχων, τυμπάνων, χορευτικών, γυναικείων φωνητικών, Gilmour-οχαίτης και γενικότερης καγκουράδικης αισθητικής) εκτέλεση του Money ??? Επίσης, είναι ιδέα μου (ειδικά στην αρχή) ότι τα break στα drums είναι αλλού για αλλού χρονικά και ότι το τρέχουν λίγο? ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 πω πω το μπάσο είναι τίγκα στην 80-ίλα..... και επίσης όντως το πάνε φέτες.... δε μου άρεσε η εκτέλεση γενικά... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 δε μου άρεσε η εκτέλεση γενικά... Ε, δεν μπορούν να συγκριθούν με τους παλιούς Pink Floyd... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Ούτε με τους πιο καινούριους. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Χε, χε, κάθε πέρυσι και καλύτερα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xilokopos Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 οι floyd ειναι floyd κ σκατα να μου πουνε να φαω θα φαω.μοιαζει λιγο τιτλοι τελους σε ταινια τoυ σταθη ψαλτη αλλα respect α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Μην ξεχναμε πως το line up των Floyd σε αυτο το live εχει αλλαξει παρα πολυ. Απο τον Pratt ( που αντικατεστησε τον Waters ) μεχρι τον Carrin ( πληκτρα ), ο ηχος αλλαξε παρα πολυ. Εμενα μ'αρεσει αυτη η εκτελεση, γιατι δειχνει και εναν χαρακτηρα αλλο για τους Floyd..Ιδιαιτερα για οσους επεμεναν πως εχουν μια κατευθυνση στον ηχο τους, ειναι αποδειξη πως δεν ισχυει κατι τετοιο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Ήμαρτον....Μα τι λες; ??? ::) (στο kultura πήγαινε) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση