exarhos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 αχ ρε Ηλια φαντασου παιζει στο 1.5. σου ειπα να μη τον δωσεις το υπερμηχανημα!! πιο πολυ δοκιμαζα σε light ηχους με screamer γιατι εγραφα ενα κομματι σε τετοιο μοτιβο αλλα δεν ηταν η μερα μου, :P delta thanx παιχταρα μου. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Γεια σου Κώστα με τα ωραία σου!!! 8) Μη μου ποστάρεις τέτοια clips τώρα που τον πούλησα τον PRO JR....:( :) :) Εγώ τον έβαλα... 8) A έτσι το πάμε? ? ? ΠΑΡΕ ΝΑ' ΧΕΙΣ: ;D ;D Αχ ρε Ηλία πώς πάχυνες έτσι βρε παιδί μου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Αχ ρε Ηλία πώς πάχυνες έτσι βρε παιδί μου..... Και όχι μόνο αυτό: πάτησα ανταύγεια στο μαλλί και πέρασα με Blanco την 335 !!! ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Yes Lifeson, respect . Σου στελνω Request ρε τρελε πηγα να σε κανω add εδω και 2-3 μερες και τι δε μου ζητησε. μου βγαζει ενα κατεβατο απο το τι ομαδα ειμαι, σεξουαλικες προτιμησεις, κτλ μεχρι και 'μπουτι΄εδειξα αλλα τιποτα., αστειευομαι, φιλια., ;) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Ωραίοςςςςςςς ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση