audiokostas Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 So come on, come on, come on TAKE IT ! Have another little piece of my heart now, baby Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 ο τα τα ;D ;D ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 ''Το διαβατηριο και μια εικονα παναγιας μαζι μου μονο παιρνω.. Το διαβατηριο που γραφει πως δεν μ'αγαπας στο πουθενα πηγαινω" "στη σκεψη σου δεμενος και αιχμαλωτος χωρις να εχω πια δικη μου θεληση ανισχυρος ,χαμενος και ευαλωτος υπεγραψα απ'τη ζωη παραιτηση" " Θα' ρθω απόψε στους αρραβώνες σου, θα γινω ενας απ' τους θαμώνες σου , θα' ρθω απόψε κι' ας μη με κάλεσες να δεις τα τραύματα που μου προκαλεσες" "Τόσα περάσαμε μαζί μία ολόκληρη ζωή είχες βρει στην αγκαλιά μου καταφύγιο κάναμε όνειρα μαζί κι όμως στην δύσκολη στιγμή μέσα στα χέρια σου κρατάς το διαζύγιο" τι να λεμε τωρα..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 ο τα τα ..δις ;D ;D ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 ''Το διαβατηριο και μια εικονα παναγιας μαζι μου μονο παιρνω.. Το διαβατηριο που γραφει πως δεν μ'αγαπας στο πουθενα πηγαινω" "στη σκεψη σου δεμενος και αιχμαλωτος χωρις να εχω πια δικη μου θεληση ανισχυρος ,χαμενος και ευαλωτος υπεγραψα απ'τη ζωη παραιτηση" " Θα' ρθω απόψε στους αρραβώνες σου, θα γινω ενας απ' τους θαμώνες σου , θα' ρθω απόψε κι' ας μη με κάλεσες να δεις τα τραύματα που μου προκαλεσες" "Τόσα περάσαμε μαζί μία ολόκληρη ζωή είχες βρει στην αγκαλιά μου καταφύγιο κάναμε όνειρα μαζί κι όμως στην δύσκολη στιγμή μέσα στα χέρια σου κρατάς το διαζύγιο" Blues?...Του την έφαγε τη γυναίκα άλλος? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 τι...δις... αν εχεις πιει και κανα μπουκαλι Τζονιε (τη μοναξια σκοτωνει)...τετρακις και βαλε.... ;D "Ενα μπουκάλι Τζόνι τη μοναξιά σκοτώνει και γίνεσαι καλά σε μερικά λεπτά" www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Σωστά. Ο καθείς και οι προσλαμβάνουσές του..... We gotta get out of this place If it's the last thing we ever do Everybody's got something to do I've got nothing but this empty room Everybody's got some kind of job Everybody's got someone to love Not me, I'm f**king the dog GG Allin Κύριε Spy, είστε ένας μικρός θεούλης. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Σωστά. Ο καθείς και οι προσλαμβάνουσές του..... αυτα δεν ειναι για σοβαρους ανθρωπους σαν και εσενα,ειναι για ρεμαλια της κοινωνιας,μπεκρηδες και ναρκοσυλλεκτες.... ;D (ομως τωρα που το σκεφτομαι ολοι αυτοι....ΜΠΛΟΥΖ δεν παιζουν? ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 My eyes are blind, but I can see The snowflakes glisten on the tree The sun no longer sets me free I feel there's no place freezing me ... τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2011 Η πανύψηλος γυνή εθεάθη υπεργυμνή μετά τυμπανοκρουσιON και OFF. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση