-art- Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Με κομμένη αναπνοή - ιδρωμένο το κορμί σε πλησιάζω ακροβατώντας - με ρυθμό σιωπής Η αϋπνία μου υγρή - ράβει νύχτα την πληγή μην τυχόν την ψηλαφίσεις και μου φοβηθείς Το έργο μοιάζει να 'ναι ατέλειωτο και μόνο εγώ είμαι θεατής στους διαδρόμους του θεάτρου σου να μαζεύω τα κομμάτια σου να στα δώσω όταν θα 'ρθείς Άλλοτε κι αλλού μην πεις θα χαθούμε μην αργείς Με λυγμό που μοιάζει ανώδυνος προσπαθείς να μ' αρνηθείς Κι είναι ο φόβος μου διαρκής με φωνάζεις κι απορείς Ξέρω θες να μ' αγαπήσεις και κλαις που δεν μπορείς Το έργο μοιάζει να 'ναι ατέλειωτο και μόνο εγώ είμαι θεατής στους διαδρόμους του θεάτρου σου να μαζεύω τα κομμάτια σου να στα δώσω όταν θα 'ρθείς Σιδηρόπουλος Ερωτικό Rock on!;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 σήμερον, κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην, κρεμάσας. αντιός... (ο πλέον αχειροποίητος στίχος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 σήμερον, κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην, κρεμάσας. (ο πλέον αχειροποίητος στίχος). ΕΓΡΑΨΕΣ!!! Σωστό σε βρισκω.,....+10.000 από εμένα... ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 :o σ' ευχαριστώ φίλε μου... είναι η πρώτη μου εδώ μέσα, που κάποιος συμφωνεί ή αποδέχεται αυτά που γράφω. δεν είναι το ότι συμφώνείς, αλλά το γεγονός ότι σου άρεσε! αυτό με ευχαρίστησε ιδιαίτερα... χα χα χα να 'σαι καλά! (σ. συνήθως γράφω κουτουράδες, οπότε καλά κάνετε και με κράζετε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 κάτσε ρε φίλε μου...γιατί τα λες αυτά; :( Κανένας, και τονίζω ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν γραφει συνεχεια κουτουράδες εδώ μέσα....Μην υποτιμάς τα γραφόμενά σου... ;) Κοίταξε δεν περίμενα κάποιος να γράψει ένα τέτοιο ποστ σε αυτό το thread...Για αυτό και ξαφνιάστηκα ευχάριστα.. Αν κάποιος το σκεφτεί καλύτερα ΝΑΙ είναι ένα τετράστιχο που λεει πάρα πολλά...(όπως και όλο το τροπάριο βεβαια).,.. Να σαι καλά και εσύ και να μην υποτιμάς ποτέ κανέναν...Ούτε τον εαυτό σου αλλά ούτε και τους άλλους!!! (πωω ρε συ πώς το είδα να ουμε...χιχιχι) 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 The lunatic is on the grass............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 :o :o :o :o :oTo Αvatar σου είναι το καλύτερο avatar που έχουν δει ανθρώπου μάτια!!!...Τέλος!!! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Για μένα λες? Ευχαριστώ πολύ!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Room101 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Γκρεμνά 'ναι μας οι τόποι μας.... Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Για μένα λες? Ευχαριστώ πολύ!! ;D ;D εννοείται για σένα...Να σαι καλά... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση