odis13 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Ωραια ακουγεται..ειδικά το χρώμα με το binding θα τα σπάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Μας εφτιαξες παλι , η τεστοστερονη μας θα φτασει του ......kwstas Aμα σε χαλαει κατι , μην ανησυχεις , στειλε μου pm ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Πολυ ωραία...μεγειά :) Θα με καταστρέψετε εδώ μέσα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 ελα τωρα, στο αμερικα θα κανεις παρτυ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Με γεια ρε Άγγελε. Αντε να τζαμαρουμε καμμιά φορά, μπας και καταλάβω κι εγώ καμμιά διαφορά από τη μία κιθάρα στην άλλη, πέρα του σχήματος. [glow=red,2,300]Τα λέμε....Με γεια και πάλι[/glow] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 εχει εβενο και με ψιλοχαλαει να σε ΦΤΙΑΧΝΕΙ αγορι μου,να σε ΦΤΙΑΧΝΕΙ! ΤΙΠΟΤΑ δεν εχει την υπεροχη αισθηση του εβενου ;) παιρνεις που παιρνεις "χλιδατη" κιθαρα...οποτε ΟΦΕΙΛΕΙ να εχει εβενο.... : Γνώμη μου αλλά ο έβενος καθαρίζει υπερβολικά τις νότες σε σχέση με το rosewood, και η κιθάρα βρωμίζει δυσκολότερα, κάτι που σε πολλούς δεν αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Ο έβενος είναι ΟΛΑ τα λεφτά... μα ΟΛΑ όμως... Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο board... Με γεια M8. Καλοφόρετη... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Γνώμη μου αλλά ο έβενος καθαρίζει υπερβολικά τις νότες σε σχέση με το rosewood, Τι εννοείς όταν λες "καθαρίζει τις νότες"; η κιθάρα βρωμίζει δυσκολότερα, κάτι που σε πολλούς δεν αρέσει. Τους αρέσει να είναι βρώμικη η κιθάρα; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 ''Βρωμίζει'' μεταφορικά, δηλαδή αν πάρεις δύο ίδιες κατά τα άλλα κιθάρες, η μία με εβένινη και η άλλη με rosewood ταστιέρα, θα διαπιστώσεις ότι ο ήχος του rosewood είναι πιο ζεστός (δεν καίει... :) ), ενώ του έβενου είναι ας πούμε πιο Flat, λιγότερο χρωματισμένος, και επίσης παραμορφώνει κάπως δυσκολότερα. Έχω κιθάρα με ταστιέρα έβενο και την ίδια εντύπωση μου άφησαν επίσης η custom shop les paul , και μια ακουστική ovation , που επίσης έχουν ταστιέρες από έβενο. Βέβαια δε δοκίμασα να ''βρωμίσω'' την ακουστική ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση