nikosvaiou Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ TD-20 ΤΙΣ ROLAND ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ PAD ΤΙΣ MILLENIUM ΑΠΟ THOMANN 2 x millenium_PD1012 mesh_head 2 x millenium_PD1010 mesh_head Millenium KD-1012 4 x MPS 200 MILLENIUM ΚΑΙ 1 x HIHAT CONTROLLER MILLENIUM ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ? ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ? ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ TD-20 H ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ DRUMER, ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ HOME STUDIO ΜΟΥ ΓΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Σαν να παίρνεις διθέσιο ιταλικό αυτοκινητο και να βάζεις κινέζικα λάστιχα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
victor130 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Ναι ρε φιλε τι μιξη ειναι αυτη που θες να κανεις λεμονι με ξυδι? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση