Alex-is Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Γεια και χαρα παιδια! Προσπαθω να κανω export midi στο Fruityloops 7 αλλα μου δημιουργει ενα αρχειο Midi με διαρκεια 0:00 και προφανώς ειναι αδειο... Τι να κανω? Θελω να τα περασω σε cubase τα αρχεια αυτα.. www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Τα πράγματα που έχεις γράψει σε vst προφανώς πρέπει να τα χεις γράψει σε midi channel και να τα στέλνεις στο vst μέσω της εντολής port input-output αντίστοιχα ώστε στο export να σου βγάζει midi δεδομένα. Παρατηρησε τα κανάλια midi και τα vst στο δεξί μέρος για το port που σου λέω. Good Luck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 δηλαδη? Σε πιανο ρολ τα εχω γραψει. Τι ακριβως να κανω? www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Χεχ εδώ αρχίζει αυτό που λέμε το fruityloops είναι κάπως δυσλειτουργικό και έδω που τα λέμε δεν λέω και γώ να το αποχωριστώ το βλαμένο.Έχασα τόσες ώρες και τό μαθω αλλά τι να κάνεις. Πρέπει να πάρεις τώρα όλα τα δεδομένα και να τα βάλεις σε midi channels και να προγραμματίσεις τα ports(στην ουσία midi channels είναι) ώστε να μήν συμπίπτουν και βγεί ένα κανάλι μόνο και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Κάντα ένα ένα και βλέπεις πώς σε βολεύει μην τα κάνεις όλα μαζί γιατί μπορεί να παιχτεί μαλακία και να τα πέρνεις απ την αρχή όλα.Κάνε τακτικά save γιατί εμένα μου πετάει κάτι κολλήματα σε τέτοιες καταστάσεις και μετά ψάχνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Παλι δεν καταλαβα.. Σε Midi channels δεν τα εχω ηδη?? www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Όχι τώρα τα έχει στο piano roll των vst.Πρέπει να τα βάλεις στο piano roll των "midi out"(έτσι ονομάζει τα midi channels το φρουτάκι μας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
next_in_line Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Νομίζω ότι είναι πιο απλό από αυτό. Στο FL 5 τουλάχιστον έχει ως εξής : πηγαίνεις Tools --> Misc. Macros --> Prepare for Midi Export. Όλα τα κανάλια μετατρέπονται σε midi. Μετά κάνεις απλά ένα export σε midi file και καθάρισες. Εγώ αυτό κάνω για να τα μεταφέρω στο Cubase και δουλεύει άψογα. (Υπόψη, έτσι γίνεται στο FL 5, λογικά και στο 7 το ίδιο θα είναι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Αυτό δεν το ήξερα και δεν το δοκίμασα ποτε δεν ξέρω τι γινεται.Θα το δώ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 ΘΕΆ ΘΕΆ!!! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση