boukas Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Τπτ δεν πάθαμε. Αστείο εσωτερικής κατανάλωσης και από τους 2 μας :D :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 ναι...... ;D ;D ;D 8) Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Alekelis, έχεις πμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Alekelis, έχεις πμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Φτουου... κόλλησε το PC βραδιάτικα και το έστειλε δύο φορές... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 progressive rock και μεταλ Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Funk,soul,jazz,reggae,rock, αναλόγως τo mood και τους μουσικούς γύρω μου... ;D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Funk,soul,jazz,reggae,rock, αναλόγως τo mood και τους μουσικούς γύρω μου... ;D Ωραίος!!! 8) 8) 8) 8) Πότε θα πιούμε κάνα καφεδάκι? ;) Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Funk,soul,jazz,reggae,rock, αναλόγως τo mood και τους μουσικούς γύρω μου... ;D Ωραίος!!! 8) 8) 8) 8) Πότε θα πιούμε κάνα καφεδάκι? ;) Εννοείς πότε θα jam-άρουμε!!! ;D ;D :) :) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 οτι μπορω και κυριως οτι ακουνε ευχαριστα οι απο κατω μου χωρις να με φτυνουν και να με καταριουνται....απο διασκευες toto,whitesnake,thin lizzy μεχρι journey deep purple great white και γενικα οτι εχει γκαζια!!!!!!αρα καταληγουμε hard rock ..... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση