odis13 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Fusion δεν έχει το μενού?....τς τς τς....τελος πάντων... 8) :P Eιπαμε,το προσπαθουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 διάφορα με παραμορφωμένα φωνητικά (δεν τα πολυαντέχω τα καθαρά) Μετα ειμαι εγώ ο βρωμύλος που παίζω με EMG και πολυ gain... :P :P :P :P :P Δεν είσαι ο μόνος ;D ;D ;D Αν και παίς αρκετά πράματα ειδικά στη μελέτη μου ωστόσο αν μου πεις παίξε μας κάτι δικό σου μάλλον θα βγει καφρίλα ;) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 λαικό κυρίως .εντεχνο ,λαικό ,εντόπικο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Room101 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 Τσαμικα!!! Έσβησ' αέρας το κερί που κράτουνα στη χέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 είναι ένα τόσο καινούριο όσο και κλασικό είδος,το λεγόμενο "άτεχνο"!!!!!!!! ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Απλα παιδευω το Floyd,κανω 3 step bends,ταλαιπωρω τον καρπο μου και πινω μπυριτσα και φραπε χειμωνα-καλοκαιρι μπουζι! Rock τι αλλο? ;) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Ό,τι πεσει στα χέρια μας κ είναι καλό το προβάρουμε με τη μπάντα...από Clash και Queens of the Stone Age μεχρι Ρόδες! Ό,τι κρίνουμε οτι θα γουστάρει ο κόσμος στα live μιας κ ακόμα δεν έχουμε δικά μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 BLUES 8) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 BLUES 8) Yeah Man!!! Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
melkor169 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Progressive metal με την σωστή έννοια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση