Vredesbyrd Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Thrash metal(kreator destrucion,sodom) , black metal(-1st wave-carpathian forest , mayhem ,dark funeral , darkthrone , nargaroth , burzum , immortal) και που και που λίγο death metal (deicide ,possessed , death hypocrisy..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Funk,soul,jazz,reggae,rock, αναλόγως τo mood και τους μουσικούς γύρω μου... ;D Ναι τα προσπαθώ και εγώ αυτά(λέμε τώρα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Desafinando Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Fusion δεν έχει το μενού?....τς τς τς....τελος πάντων... 8) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Ευαίσθητες καφρίλες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leftshreder Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Death metal old school, με το group.Εννοείται φαντάζομαι οτι ολοι παίζουμε και διάφορα άλλα στύλ για να μελετήσουμε, ομως αν εχω καταλάβει καλά εδώ γράφουμε τι γουστάρουμε να παίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 με τη μπάντα thrash-death metal από κει και πέρα από punk rock μέχρι metalcore και death ο καλός ο μουσικός όλα τα παίζει (μην είστε πονηροί) ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leftshreder Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Τελικά μου φαίνεται με τοσους εδω μέσα που παίζουμε death, thrash κ.λ.π δικαίως το forum ονομάζεται oiz. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nizz Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Εμείς πάλι παίζουμε ότι να'ναι... βασικά τζαμαρουμε και άλλες φορές βγαίνει πιο ροκ, άλλες πιο punk, άλλες πιο metal, άλλες dub, αλλά συνήθως βγαίνει κάτι σε ψυχεδέλια, όταν παίζω σπίτι μόνος βγαίνει κάτι περισσότερο προς isis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konio Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Thrash, heavy και progressive metal.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ma8hteuomenos Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 jazz-ακι και λιγο ροκ σε στυλ doors και λιγο μεταλ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση