alekelis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά πως θα καθαρίσω την ταστιέρα μου? Το γνωστό "λαδολέμονο" κάνει ή δεν κάνει για maple?? Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Το γνωστό "αυγολέμονο" είναι για ταστιέρες μη λουστραρισμένες. Δηλαδή όχι για maple. Όπως καθαρίζεις την υπόλοιπη κιθάρα σου έτσι και την λουστραρσμενη maple ταστιέρα. Mmm, maple 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Έχω διαβάσει κάπου, (και το έχω εφαρμόσει επιτυχώς) ότι το λεγόμενο Naptha (κατά κόσμον Ζιπέλαιο) κάνει τη δουλειά που θες ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Έχω διαβάσει κάπου, (και το έχω εφαρμόσει επιτυχώς) ότι το λεγόμενο Naptha (κατά κόσμον Ζιπέλαιο) κάνει τη δουλειά που θες ;) Το έχω ακούσει και εγώ αυτό, αλλά μου φάνηκε κάπως περίεργο... Τι λέτε? Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 2 λεπτά boys, απ'ότι ξέρω με νάφθα καθαρίζεις τα πορώδη ξύλα (όπως rosewood) από τα λίπη και τα περιττά έλαια που έχουν απορροφήσει. Μήπως δεν έχω καταλάβει καλά αυτό που ρωτάς alekeli? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Το έχω ακούσει και εγώ αυτό, αλλά μου φάνηκε κάπως περίεργο... Τι λέτε? Και ο Guru του setup Dan Erlewine το αναφέρει εδώ. Βέβαια ο ίδιος λέει ότι το καλύτερο καθαριστικό είναι το ΣΑΛΙΟ!!! 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Μετά θα λενε "του πήγε το παιδί την κιθάρα για σεταπ και αυτός την έφτυσε κανονικα".. ;D ;D ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Στην παράγραφο solvents ο μαστρο-Dan αναφέρεται στα fretboards, όχι στο λουστραρισμένο maple που είναι ένα και το αυτό με το μπράτσο. Λίγο πολύ βάζεις ότι θες πάνω στο maple αλλά δεν το παρακάνεις. Το αυγολέμονο δεν είναι τόσο πολύ καθαριστικό (ΙΜΗΟ) όσο είναι λιπαντικό και δεν έχει νόημα σε λουστραρισμένη επιφάνεια που δεν απορροφάται. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 μπορεις να καθαρισεις ενα maple μπρατσο ακριβς με το ιδιο καθαριστικο που χρησιμοποιεις για το σωμα της κιθαρας......και το μεν και το δε ειναι φινιρισμενα με πολυεστερα/πολυουρεθανη και δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος διαφορετικης μεταχειρησης. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ!!! ;) Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση