Προς το περιεχόμενο

Εργασία μέσω ίντερνετ


trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά έχετε τύχει κάποια σελίδα που να προτείνει κάτι τέτοιο.Τυχαία βρήκα μία και έκανα μια αναζήτηση αλλά όχι register.Είδα λέει οτι πληρώνουν για να διαβάζεις e-mail ή να βλέπεις ιστοσελίδες κ.α.Κάποιες άλλες πάλι δεν λέγανε τπτ απλά προσπαθούσαν να σε πείσουν να κάνεις εγγραφή.

 

Έχετε ιδέα τι παίζει με αυτές τις σελίδεςς?Κάνουν πραγματικά αυτό που λένε ή σε κάνουν dealer για τάπερ?

 

Αν κάνουν πραγματικά δουλειά ας μου πείτε και δώστε και κανα link δεν είν' κακό να βγάλουμε κανα ψιλό μπάς και πάρουμε πιο γρήγορα το κιθαρόνι επιτέλους που τα βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν...

 

Είχα παραμυθιαστεί και εγώ πριν 2-3 μήνες με αυτήν την υπόθεση, και μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως είναι μια μεγάλη απάτη, όχι με την έννοια ότι δεν πληρώνουν, αλλά πολύ απλά..: Για να βγάλεις το υπερποσό 10$ πρέπει να περάσουν αρκετοί μήνες τρώγοντας διαφημίσεις στην μάπα, καθημερινά..! Πρέπει να αφιερώνεις κάποιο χρόνο ΚΑΘΕ μέρα, για μήνες..

 

Με άλλα λόγια, δεν αξίζει... Μπορεί αρχικά να έχεις όρεξη, αλλά από ένα σημείο και μετά, θα βαρεθείς και θα διαγράψεις από μόνος σου τον λογαριασμό..! Άλλωστε για να πληρωθείς, πρέπει να έχεις μαζέψει ένα minimum ποσό, το οποίο θα φτάσεις μετά από πολύύύ καιρό.. (και μιλάμε για μόνο 10$)

 

Το μόνο που μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα σεβαστό ποσό, είναι να έχεις 5-6 φίλους σαν referals, αφού πολλά sites σε πληρώνουν extra για κάθε διαφήμιση που κλικάρουν άτομα που μπήκαν σε αυτήν την διαδικασία μέσω εσένα...

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ..... STAY AWAY...!

The lunatic is on the grass..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα.

Τό χουνε δουλέψει καλά ομως σε διαφήμιση και ψέμα.

Απλά με βάζει σε σκέψεις ένας τύπος που διάβασα οτι είχε κάνει εγγραφή σε πολλά τέτοια site και έπερνε αρκετα λεφτα την ημέρα.Συγκεκριμένα 5 ευρώ ανα μέρα έλεγε.Αυτό είναι μια χαρά σαν εξτρα γιατί μαζεύεις 150 το μήνα απ το πουθενά.

 

Τώρα αυτό παίζει να είναι ή παλιό ή απατεωνια.

 

Με ποιον τρόπο θα βγάλουμε κανα χαρτζιλι ρε γμτ μέχρι να πάρω το κωλοχαρτο απο το πανεπιστήμιο τον ιανουάριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα ομως που δεν βρίσκω τπτ.Μόνο κάτι δουλειές τύπου πάρε το νέο ημερολόγιο και πούλα το.Κράτα απο τα 6 ευρώ τα 2.8 στο καθένα απ αυτά.

 

Πολύ καλύτερα να ρίχνω όλη μέρα φυλλάδια παρά αυτό.Τέσπα θα δείξει.

 

Το γα@#423$νο πανεπιστήμιο φτάιει για όλα.Και μαζί και ο ΟΑΕΔ που δεν δέχεται εγγραφή για αγορά εργασίας αν δεν πάρω το πτυχιο.Μετά το φεβρουάριο-μάρτιο που θα τό χω μονο.Μέχρι τότε τι γίνεται?.

 

Δέχεστε να σας σφουγγαρίζω το πάτωμα μέσω ίντερνετ?Έχω καλή σύνδεση δεν θα αφήνω λεκέδες και σκουπιδάκια μη φοβόσαστε.Βοηθήστε τον ανάπηρο τσιγγάνο με τα 37 παιδιά καλέ.Έχω να θρέψω τις ορέξεις μου καλέεεεεεεεεε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου