Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 κάτι μεταξύ χαζοχαρούμενου-κλαψιάρικου-κακομοιρίλας που δεν μπορώ να το προσδιορίσω. γιατί είναι άμπαλοι σε απίστευτα μεγάλο βαθμό.... 8) Μάλλον αυτό είναι που δεν μπορούσα να προσδιορίσω :D :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Εγω δε μπορώ να καταλάβω γιαατί ο Πλιάτσικας πάντα πέφτει πάνω στο stand του μικροφώνου σα γριά σε μπαστουνι.Δε ξέρω τι έκανε στο φεστιβάλ,εγώ όποτε τον είδα,σαν ετοιμοθάνατος πάνω στο mike...εννοείται με το ανάλογο ύφος. Αμα σε κανα live δεν έχουν stand λέτε να καταρρέυσει??? ??? Σου ευχομαι να μη μαθεις ποτε Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 ..δεν είναι κακοί ρε παιδιά....έπειτα σε όποιον δεν αρέσουν απλα δεν τους ακούει....γιατί όλα τ'αλλα ?? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 γιατί είναι άμπαλοι σε απίστευτα μεγάλο βαθμό.... 8) δεν είναι αναγκη να τους μισούμε...απλά μου είναι αδιάφοροι... +1000 Τα ειπε ολα εκτος του οτι ειναι δηθεν ευαισθητοι και πολυ του money. thanks delta.... ωπ ωπ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ... ;D ;D ;)ΤΩΡΑΑΑΑ.... ;D ;D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Με ανακατεύουν, καθώς με αυτούς (και τους λοιπούς έντεχνους) έφτασε η κάθε καρακιτς 15χρονη (άντε 20χρονη μαξ) να το παίζει ψαγμένη ροκού, με απόψεις περί διαφόρων της ζωής και της άτιμης της κενωνίας, που κατέχει τη νοοτροπία του τζιμι χεντριξ, παρόλο που το μόνο που ξέρει είναι 1 αφίσα με μια καμένη κιθάρα και αυτόν τον μαύρο (τώρα ποιος είναι αυτός ούτε που ξέρει, ίσως κανάς κομπάρσος) και άντε να ανάψουμε και 1 τσιγαράκι, γιατί μας πήρε το μελό. Άσχετο που αμέσως μετά θα ακούσει βανδή-βίση-ρουβά και γενικώς θα κάνει όλα όσα κατηγορεί. Κατά τα άλλα σαν συγκρότημα δεν μου κάνει κλικ (όπως και πόσα άλλα), αλλά δεν τους μισώ κιόλας!!! [κακία ξεχειλίζει από τα πατζάκια] Απλά κανά κοκαλάκι τους το σπαγα άνετα ;D ;D ;D ;D [/κακία ξεχειλίζει από τα πατζάκια] "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 γιατι ενω κατα τα αλλα εχουν συμπαθητικα τραγουδακια ηταν αυτοι που εδωσαν τιτλο σε αυτο που καποια στιγμη σε περιοδικα ειδα να αποκαλειται ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΡΟΚ........απο τοτε επαθα διαταραχες του γαστρεντερικου..... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 ...................................ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΡΟΚ........απο τοτε επαθα διαταραχες του γαστρεντερικου..... Υπάρχει τέτοιος όρος?? Δεν τον είχα ακούσει μέχρι τώρα... Μπλιαχ... Με πιασαν και'μενα οι διαταρραχες που λες... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Γιατί είναι οι πρόγονοι του Χ"γιάννη όπως σωστά ανέφερε κάποιος. Δηλαδή το περασμα του έφηβου στο σκυλλλάδικο.. παλιότερα είχα πάρει τηλ. σε αγγελία για πληκτρα, και μου είπαν οτι θα παίζω strings και accordion σε κομματια "εφηβικού-εντεχνου" στυλ.. Τότε κι εγώ παρομοίως (Vrass το emoticon σου έχει MIDI clock?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Vrass το emoticon σου έχει MIDI clock? Τι είναι το MIDI clock???? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 τους μισουμε γιατι μπορουμε και γιατι τους αξιζει. Τελλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση