Προς το περιεχόμενο

Γιατι τους μισουμε?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κ εγώ είμαι της άποψης ότι είναι εμπορικοί, κ ειδικά ο Πλιάτσικας κ ίσως για αυτό κ να τους μισούν οι περισσότεροι...Όσοι όμως πήγαν στο φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης(κ ενας απο αυτούς είμαι κ εγώ) κ είδαν τον Πλιάτσικα live κ την εξέδρα (μέχρι κ οι ..επίσημοι) να χτυπιέται σαν τρελή ίσως άλλαξαν άποψη. Πιστεύω πως οι άνθρωποι έχουν δώσει πολλά κ τα τραγούδια τους τα ξέρουμε όλοι κ τα έχουμε συνδέσει με κάποια φάση της ζωής μας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι είναι διαχρονικά κ ότι ενώ γράφτηκαν 10 χρόνια πριν ακούγονται ακόμη κανονικά... (Αν ήσασταν στο φεστιβάλ η γενικά σε μια συναυλία τους θα καταλαβαίνατε τι εννοώ..!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί πάνω στα σαχλοτράγουδά τους πάτησε ο Χατζιγιάννης και έγινε αυτό που έγινε...

Επίσης γιατί ο Πλιάτσικας αρνείται να τα παρατήσει και έχει καταφύγει σε ράπ μέσα για να πουλήσει cd.  ;)

Το θεμα δεν ειναι γιατι τους μισουμε εμεις που τους μισουμε, αλλα γιατι τους γουσταρουν αυτοι που τους γουσταρουν

Χαχαχαχααχααχαχαα σωστόοοοοοοος  ;D ;D ;D ;D

Πέραν της πλάκας πάντως, αν και η λέξη μισούμε είναι too much, εγώ τους αντιπαθώ κάργα διότι είναι απίστευτα μονότονοι και ουσιαστικά το 90% των τραγουδιών τους είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ και ως εκ τούτου ανέμπνευστα κατά την άποψή μου. Όμως έχουν όντως κάνει και κάποια καλά τραγούδια, τα οποία έχουν συνδεθεί με συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μου, και μερικά εκ των οποίων μ'αρέσουν κιόλας :)

7)Γιατι ειναι το πιο πετυχημενο εμπορικα συγκροτημα και το δικο μας συγκροτημα δεν το ξερει ουτε η μαμα μας.

:) :)

Σαφώς, σαφέστατα - Ενοχλούν όποιο θέλει να είναι εμπορικός και να καμαρώνει η μαμά του (και όποια θέλει να πάρει τη θέση της  ;D ) για τα τραγούδια που λέει.

Για όσους όμως δεν θεωρούν τις παραπάνω αιτίες αξιόλογες, μια αίσθηση 'μίσους' ή καλύτερα ενόχλησης, θα τους είναι παντελώς αδιάφορη.

Προσωπικά, δεν με ενοχλούν ούτε τους 'μισώ', τηρώ όμως μια σχετική αρχή χρόνια τώρα:

*Δεν εκτελούνται 'μοδάτες' παραγγελιές της εποχής (Π''κωνσταντίνοι, Κατσιμίχες, ΠυξΛάξιδες, Κότσιρες, κτλ) προς τέρψην εκάστοτε 'γκομενακίων'.*

(παραπονεμένος δεν έμεινα ποτέ  ;))

γιατί είναι άμπαλοι σε απίστευτα μεγάλο βαθμό.... 8)

δεν είναι αναγκη να τους μισούμε...απλά μου είναι αδιάφοροι...

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Δεν τους μισώ, γιατί άλλωστε, δεν μου έκαναν και τίποτα.

Απλά τους βαριέμαι. Ακόμα χειρότερα δηλαδή.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Σαν ακροατής:

Ποτέ δεν μπήκα στο νόημα των Πυξ Λαξ αν και τους έχω δει και λάιβ.

Κατά βάση καλά τραγούδια έχουν πιστεύω (εκτός απ'το λάιβ δεν έχω κάτσει να ακούσω παραπάνω από 3 τραγούδια τους συνειδητά) αλλά για μένα βγάζουν ένα αρνητικό συναίσθημα, κάτι μεταξύ χαζοχαρούμενου-κλαψιάρικου-κακομοιρίλας που δεν μπορώ να το προσδιορίσω (σημείωση: όλα αυτά πριν πριν πιάσω κιθάρα στα χέρια).

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

γιατί είναι άμπαλοι σε απίστευτα μεγάλο βαθμό.... 8)

δεν είναι αναγκη να τους μισούμε...απλά μου είναι αδιάφοροι...

+1000

Τα ειπε ολα εκτος του οτι ειναι δηθεν ευαισθητοι και πολυ του money.

Εγω δε μπορώ να καταλάβω γιαατί ο Πλιάτσικας πάντα πέφτει πάνω στο stand του μικροφώνου σα γριά σε μπαστουνι.Δε ξέρω τι έκανε στο φεστιβάλ,εγώ όποτε τον είδα,σαν ετοιμοθάνατος πάνω στο mike...εννοείται με το ανάλογο ύφος.

Αμα σε κανα live δεν έχουν stand λέτε να καταρρέυσει??? ???

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου