Προς το περιεχόμενο

Γιατι τους μισουμε?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Kαι οι anathema μέσα στην κλάψα είναι αλλά δεν τους μισεί κανείς. (εμότικον που σκέφτεται)

Το "προβλημα" είναι/ήταν η "έντεχνη" συμπεριφορά τους, νομίζω. Πάντως 2 δισκάκια που έχω (στίλβη και άλλο ένα, ούτε που θυμάμαι) μου φαίνονται μια χαρά. Δεν ξέρω τι δρόμο ακολούθησαν από ένα σημείο κι έπειτα, ίσως να έγιναν πολύ κουραστικοί και επαναλμβανόμενοι.

Ο Πλιάτσικας πάντως που κάνει σόλο καρίερα είναι πραγματικά απαίσιος, εκτός ίσως από μισό-ένα τραγουδάκι.  ;D

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α) γιατί είναι χάλια, βάρετοι και γλυκανάλατοι και μίζεροι

β) γιατί είμαστε κακοί και εμπαθείς άνθρωποι και δεν έχουμε γούστο

γ) γιατί όχι; (χρειάζεται και λόγος για να μισείς τους πυξ λαξ;)

δ) ποιος σου είπε έσενα ότι τους μισούμε; γραμμένους τους έχουμε

ε) ποιος σου είπε έσενα ότι τους μισούμε; είναι θεοί φοβεροί τους αγαπάω μέχρι θανάτου (όχι του δικού μου όμως)

επιλέγω δ)  ;D  ;D

Ενστικτωδώς κοίταξα την ημερομηνία του πάνω πάνω ποστ... μπρρρ... όχι, καινούργιο είναι.

Τεσπα εγώ ποτέ δεν τους μίσησα και ορισμένες στιγμές της ζωής μου είναι συνδεδεμένες με αυτούς.

(Το ίδιο θα μπορούσε να πει κάποιος και για τον Σταμάτη Γονίδη - [shadow=red,left]ΜΠΛΙΕΕΑΑΑΑΑΑΧ[/shadow] - σαν τραυματική εμπειρία, αλλά δεν το εννοώ έτσι)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Γιατί έγινα μόδα χωρίς να προσφέρουν κάτι! Και κάθε τυπάς ισχυριζόταν ότι δεν ήταν ροκάς δεν άκουγε ροκ αλλά έντεχνο ήμαρτον!!!! Death metal και ξερό ψωμί....

Το ερώτημα δεν είναι γιατί τους μισούμε, αλλά γιατί όποιος απο εμάς τους μισεί να το δημοσιοποιεί σε ένα φόρουμ, χωρίς αυτή του η δήλωση να αποτελεί μέρος μιας κουβέντας που γίνεται, αλλά μια απλή εκδήλωση μίσους...

Αυτό δείχνει απλά εμπάθεια και γενικότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλους εμάς τους έλληνες μουσικούς...

1) Γιατι ειναι το πιο πετυχημενο εμπορικα συγκροτημα και το δικο μας συγκροτημα δεν το ξερει ουτε η μαμα μας.

2)Γιατι ειναι το πιο πετυχημενο εμπορικα συγκροτημα και το δικο μας συγκροτημα δεν το ξερει ουτε η μαμα μας.

3)Γιατι ειναι το πιο πετυχημενο εμπορικα συγκροτημα και το δικο μας συγκροτημα δεν το ξερει ουτε η μαμα μας.

4)Γιατι ειναι το πιο πετυχημενο εμπορικα συγκροτημα και το δικο μας συγκροτημα δεν το ξερει ουτε η μαμα μας.

:) :)

προσωπικα δεν μπορω να πω οτι τρελλαινομαι (αν και θα πρεπει να ειναι κουφος καποιος για να μην παραδεχτει οτι ΕΧΟΥΝ γραψει καποια ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ τραγουδια) και οι παραγωγες τους ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη πολυ μετριες απο ηχοληπτικης και γενικα "παιχτικης" πλευρας.

Αλλα το "ΜΙΣΟΣ" παραειναι βαρυ  συναισθημα για να το τρεφεις για ανθρωπους που στο κατω κατω ΜΟΥΣΙΚΗ κανουνε (δεν σκοτωσαν και κανεναν...)  ,καλο ειναι να μη μισουμε κανεναν και να ασχολουμεθα με το τι κανουμε εμεις......

α,ξεχασα να αναφερω και τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ενδεχομενους ΛΟΓΟΥΣ που τους μισουμε!!

5)Γιατι ειναι το πιο πετυχημενο εμπορικα συγκροτημα και το δικο μας συγκροτημα δεν το ξερει ουτε η μαμα μας.

6)Γιατι ειναι το πιο πετυχημενο εμπορικα συγκροτημα και το δικο μας συγκροτημα δεν το ξερει ουτε η μαμα μας.

7)Γιατι ειναι το πιο πετυχημενο εμπορικα συγκροτημα και το δικο μας συγκροτημα δεν το ξερει ουτε η μαμα μας.

:) :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Μεγάλο κεφάλαιο μίσους αυτοί οι έρμοι...

Κι εγώ, όταν κάποιος αναφερθεί σ'αυτούς, αυθορμήτως ξυνίζω τα μούτρα μου και οπλίζω το στόμα μου με χαρακτηρισμούς έτοιμους να εκτοξευθούν.

Όμως... αν το σκεφτείς λίγο πιο ψύχραιμα:

Πιστεύω ότι οι Πυξ Λαξ δημιούργησαν σχολή, τόσο ηχητικά όσο και στιχουργικά. Τώρα, αν μας αρέσει, άλλο καπέλο (εμένα τελικά, περισσότερο από όσο αυθορμήτως σκέφτομαι), αλλά τουλάχιστον είχαν ένα δικό τους ήχο που κατόπιν αντιγράφηκε κατά κόρον.

Επίσης, ΚΑΠΟΙΑ από τα τραγούδια τους είναι πραγματικά ΠΟΛΥ καλά.

Τώρα, γιατί αυτή η αυθόρμητη "ξυνίλα" -πιστεύω δεν συμβαίνει μόνο σε μένα!- αν δεχτούμε ότι ισχύουν τα δύο παραπάνω:

Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη μπάντα μισήθηκε περισσότερο για μη μουσικούς-καλλιτεχνικούς λόγους.

ΟΚ, σίγουρα έχουν γράψει και ένα κάρο αηδίες, αλλά νομίζω ότι αυτός είναι πιο πολύ ενισχυτικός λόγος, παρά η "αιτία" καθαυτή.

- Ο κύριος (για μένα) λόγος: Μας τη δίνει που τους ακούνε ακροατές που "δεν εγκρίνουμε". Δηλαδή, Πυξ Λαξ θα ακούσει και ο ακροατής της Βανδή, της Βίσση κδσ (και δε συμμαζεύεται  ;D) και το χειρότερο, θα πάει και στις συναυλίες τους να χτυπήσει παλαμάκια στο "έπαψες αγάπη να θυμίζεις"! Κακά τα ψέμματα, σε έμας τους ψαγμένους να'ούμε μας τη δίνει να συνυπάρχουμε με τα 15-χρονα που ακούνε Τριαντάφυλλο, ο οποίος μας τη δίνει που δεν πάει σε μια γωνία να ψοφίσει, για να λυθεί το κοινωνικό πρόβλημα αυτής της χώρας, που είναι ασφαλώς και μόνο η κακή μουσική.

Συνεχίζοντας με μεγαλύτερη σοβαροφάνεια:

- Από ένα σημείο και μετά -και ειδικά του Φίλιππα- άρχισαν να βαραίνουν τα @@ τους ώστε να μετατραπούν σε sex symbols για τα προαναφερθέντα 15-χρονα

- Ενώ σε κάθε δίσκο υπήρχαν κομματάρες, πάντα προωθούσαν τις μ@λ@κίες -πχ, σε δίσκο που υπάρχει το "Φωτιά", ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να σπρώχνεις το "Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο"

- Οι ετήσιες συναυλίες στο Λυκαβηττό -μία τον Ιούνη επειδή διαλύονταν και μία το Σεπτέμβρη για την επανένωση- είχαν καταντήσει αηδία

- Μεγαλύτερη αηδία προκαλούσε το "ανέβασμα" του volume του κοινού σε ζωντανές ηχογραφήσεις, για να σε πείσουν ότι γινόταν πανικός. Πραγματικά δεν αμφιβάλλω ότι γινόταν, αλλά αυτές οι γκομενίστικες στριγκλιές... Παναϊά μου...

- Από τους Πυξ-Λαξ ζουν -και μας ταλαιπωρούν- ατάλαντοι σαν τους "Σύννεφα με παντελόνια", "Όναρ" και (λιγότερο) "Ντομένικα", μόνο και μόνο επειδή είναι αδέρφια, ξαδέρφια, κουμπάροι κδσ

- Ο καφές σου έχει κρυώσει

Το θεμα δεν ειναι γιατι τους μισουμε εμεις που τους μισουμε, αλλα γιατι τους γουσταρουν αυτοι που τους γουσταρουν

Make me fries...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου