chembeast Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Δεν γνωρίζω πόσοι από τους noizάδες γούστάρετε death metal αλλά οι οπάδοί του metal ας τσεκάρουν τους quo vadis. Mπάσο παίζει ο steve digiorgio και ο drummer yanic bercier σπέρνει όπως και όλη η μπάντα. Απίστευτοι καναδοί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 αρκετά μελωδικοί και παιχτούρες, αλλά η μπότα μου ακούγεται ψιλοάθλια... ίσως φταίει το video και όχι ότι είναι triggered του κερατά (το οποίο είναι αναμενόμενο σε αυτές τις εξωπραγματικές ταχύτητες) και όταν ακούω μαζί τις λέξεις: death metal, καναδοί και drummer που σπέρνει το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι Cryptopsy και ο flo m0unier (το 0 είναι επίτηδες, για κάποιο περίεργο λόγο πέφτει λογοκρισία στο όνομα ;D). πάντως το έχουν εκεί στον καναδά, εγώ τη βρίσκω με Neuraxis και Despised Icon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 μα κανένα σχόλιο; τι απέγιναν όλοι οι κάφροι του noiz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Πάντως οι quo vadis δεν είναι πολύ γνωστοί στο ελλάντα αν και θα έπρεπε,όσο για τους cryptopsy απλά προσκυνώ....και ο θείος Flo απλά σπέρνει!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση