Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 και...βρεχει!βρεχει!!οποτε οι δρομοι ειναι....βρεγμενοι...(η ακομα χειροτερα... υγροι... :) :)) Αδειασαν οι δρομοι στην ερημη πολη Πεφτει η βροχη και ουτε φασολι δε φυτρωνει στην ερημη γη αφου τοσο μου λειπεις εσυ... :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Είσαι ΘΕΟΣ-ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω ομοιοκαταληξία στην έρημη πόλη; 2ο Verse(Reprise) Έρημοι και υγροί,οι δρόμοι στην αδειανή μας πόλη βρέχει κι εσύ με το βρεγμένο κασκόλι τρέχεις τρέχεις τρέχεις να ξεφύγεις απ'τους λύκους μα που είναι ο Διομίδης??!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 εισαι ΗΜΙΘΕΟΣ!! :) ειναι η πτωση μου μεγαλο πακετο μικροαστος με λουλουδι στο πετο προβατο εγινα για εσενα μωρο μου και αποκαλυπτομαι στον εαυτο μου :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Στην αδεια πολη οι δρομοι ειναι αδειοι και βρεγμενοι Στην tv ενα βυζί και οι πολιτικοί τα ζώα Μικροαστοί θρυμματίζουν μια τυρόπιτα κι η κοινωνία δεν εχει πια ποιότητα Στο έι-τι -εμ θα παω να κανω ανάληψη πυρηνική σχάση για νά'ρθει αποκάλυψη οι δρομοι υγροί επειδή έβρεξε και θα τρακαρω επειδη δεν εχω βροχολαστιχα. edit: απαιτώ να εκτιμηθεί το οτι η 2η στροφή δεν εχει ρήμα https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 μα ήρθε η ώρα για αποκαλύψεις και όσο κι αν μου λείψεις με επαναλήψεις στην TV Θα σε σκέφτομαι αγάπη μου μικρή ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Mια κοπελια και ενας λυκος μαλωναν απ'της tv τα παραθυρα χωναν αποκαλυψεις για την κοινωνια κι ομως την φαγαν και ηταν και κρυα... μικροαστοι εχουμε γινει πια ολοι και ξεπουλαμε τα παντα για ενα ραβιολι σφιξαν ξανα και για παντα οι κωλοι πολιτικοι εχουμε γινει πια ολοι.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Καλά, γέλατε εσείς με αυτά, αλλά να το ξέρετε πως άλλοι (π.χ. τυχαία μου 'ρθε - phoebus) κάνουν παγκόσμια, για να μην πω διαγαλαξιακή, καριέρα με τέτοιους ποιοτικούς στίχους (και λίγη πρωτότυπη μουσική). LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 πρόβατα και λύκοι σε μια στρούγγα και οι πολιτικοί στη μούγγα κοινωνία αγγέλων στην TV πατάς ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή κι αν ερθεις πάλι πίσω εδώ(ν) στη μικρή φωλιά μας από μπετόν μικροαστος θα γίνω και φονιας κι ας με ψάχνει και ο Κορωνιάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Καλα μοιραστε εσεις απλοχερα τις ιδεες σας και μετα θα λετε .... τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει το νεο σουξε του ......Απολλωνα !! ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 ειναι η πτωση μου μεγαλο πακετο μικροαστος με λουλουδι στο πετο προβατο εγινα για εσενα μωρο μου και αποκαλυπτομαι στον εαυτο μου Θεικό! χοχοχο ρε σεις καμμένοι! καλά πολύ γέλιο έριξα... Να σου πω, δεν πιστεύω να υπονοείτε κάτι;;; :o Τελικά δεν θα το αλλάξω, μονο μελωδία μπορει να δουλέψω λίγο, στίχοι θα δω, με εμπνέυσατε! ;D ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ. ΚΑΤΩ Ο ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΙΧΩΝ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ, ΟΥ ΨΙΝΑΚΗ< ΟΥ ΡΟΥΒΑ< ΟΥ ΑΝΤΙΚΡΑΙΣΤ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση