gto234 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2005 Γεια χαρά, αν θέλετε πείτε το καλύτερο softsynth που έχετε ακούσει για drums,bass,piano κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisd28 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2005 Drums : FXpansion BFD Bass : Spectrasonics Trilogy Piano : Vintaudio C7, Bardstown Bosendorfer Imperial (Kontakt) Electric Piano : Applied Acoustic Systems' Lounge Lizard 2 url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2005 Drums : FXpansion BFD Bass : Spectrasonics Trilogy Συμφωνω απόλυτα αλλα.... piano : the grand (steinberg) synth module + pads : atmosphere (spectrasonics) el piano : elektrik piano (native instuments) organ : b4 (native instruments) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisd28 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Το Atmosphere είναι όντως υπέροχο για pads (το έχω και το χρησιμοποιώ), όμως άλλα synths όπως το V-Station και το Virus | Powercore είναι πολύ πιο ευέλικτα. Ακόμη, υποστήριξα το Lounge Lizard γιατί μ'αρέσει η οργανική του συμπεριφορά, καθότι χρησιμοποιεί physical modelling. Υπέροχο sampled electric piano είναι και το Scarbee R.S.P. 73. url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστώ πολύ, καλά μπήκα στο site του FXpasion,πρέπει να είναι πολύ καλό!Είχε και ωραία samples!Εγώ για drums έχω της sonic implants,τα blue jay αλλά δέν έχουν ποικιλία μεγάλη.Το trilogy το έχω ακούσει αλλά είναι πολύ βαρύ ρε παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Το trilogy το έχω ακούσει αλλά είναι πολύ βαρύ ρε παιδιά! Που να δεις το BFD ποσα κιλα ειναι :lol: γραψε αμεσως το pc σου σε ενα γυμναστηριο..... :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Noμίζω πως το Minimoog v είναι εξαιρετικό, από τα καλύτερα soft synths σε επίπεδο πιστότητας και ήχου πάνω σε ένα κλασικότατο όργανο. Καλά ethnic string/accordions/percussions έχει το Ethnosphere με top τις αραβικές ορχήστρες του Προσυπογράφω για τα Lounge Lizard, B4 και προσθέτω το αειθαλές FM7 Επίσης ένα πολύ καλό και free softsynth είναι το Stringer - με κλασικό ήχο του παλιού string machine Solina. Είναι δωρεάν από το ιντερνέτ Αυτά και χαιρετίσματα Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alsofocus Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Αν και δεν είμαι συνθάς, το Korg Legacy collection με εντυπωσίασε με τον απίστευτό του ήχο. Σαν κιθαρίστας που είμαι μ'αρέσει το Guitar Rig. Πολύ καλό είναι και το GreenMachine Amp ΙΙ. Τα Blue Tubes για Chorus & Delay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NikosP Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Arturia Minimoog!!!!! Κόλησα με το πόσο...παχύ είναι! :lol: Αρχισα να αναρωτιέμαι για το Virus μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2005 Τύμπανα: Gigastudio Πιάνο: Gigastudio (αναμφίβολα) Μπάσο: Gigastudio ή το Trilogy Προειδοποίηση: το Gigastudio είναι βαρύτερο από το Trilogy. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση