Vredesbyrd Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 γνώμες για αυτήν εδώ: http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/catalog/jackson-m-311.html?page=1&sort=3a Είναι η ίδια του Τσέλιου σε μαύρο χρώμα και floyd rose Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Εγώ προσωπικά δεν το θέλω το floyd οπότε θα έδινα τα παραπάνω και θα την έπαιρνα από τον τσέλιο(πωςτονλενε)... Ανάλογα με το τι σου αρέσει. Αν εξαιρέσεις το τρεμολο, η κιθάρα είναι η ίδια σε όλα τ'άλλα. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Με 690 ευρω βρσισκεις οποια Jackson θελεις σε ο,τι σχημα θελεις με floyd η χωρις απο την σειρα pro της Jackson. Αν σου αρεσουν οι Dimmu τοσο ωστε να εχεις και αυτο το username πας οπωσδηποτε σε RR. Ψαξε για καποια RR3 η οποια ειναι αρκετα κοντα στην αμερικανικη και αμα της βαλεις και ενα σετακι EMG εισαι ετοιμος για Dimmu [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sixstringmania Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2007 Αλλαξε μονο τον bridge και βαλε τον κανονικο αντιστοιχο μαγνητη..αν θυμαμαι καλα στο σιτε της jackson εχει ολες τις αντιστοιχιες των μαγνητων που εχουν αντιγραψει.. Παντως αν θες την γνωμη μου καλυτερα μαζεψε μερικα λεφτα και παρε την κανονικη αντιστοιχη κιθαρα..πχ kv2 αντι kv3 κτλ...Καμια σχεση σε ηχο (οπως και σε τιμη :-[) i hate you,the pigs who turn the screws... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση