Vredesbyrd Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Μιας και πλησιάζουν οι γιορτές αποφάσισα να αγοράσω μια κιθάρα κατα προτήμηση jackson kvx ή rr.. αλλα είμαι στο εξής δίλλημα: Ψιλομούφα jackson rr με 300+Euro και να της αλλαξω τους μαγνήτες σε Emg81(bridge)active και Emg85(neck) αυτη είναι απο τον παγαπόντη μαυρομουστάκη ή την Jackson KVX(10νομίζω) απο τον Τσέλιο αλλα δεν ξέρω τι μαγνήτες έχει νομιζω seymour αλλα δεν είμαι σίγουρος αυτή είναι στα 690 Euro Τί λετε?? Ειδικά αν κάποιος εχει δει τις κιθάρες ας μου πεί την γνώμη του.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Συγγνώμη ξέχασα να αναφέρω την θέλω για ηχους kreator , dimmu borgir , immortal , deicide..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχω παίξει με καμία απ'αυτές αλλά για δες αυτήν εδώ: http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/catalog/jackson-rr3-rhoads-snow-white-mit-black-pinstripes-p-24489.html Έχει και βιντεοκλιπάκι ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Πρόσφατα πήρα για ένα φίλο την RX10D με 444 ευρά από θόμαν. Πολύ καλή κιθάρα, έχει πάνω τους duncan design, προσωπικά θα τους άλλαζα μόνο αν τους βαριόμουνα διότι είναι μιά χαρά μαγνήτες. Κοίτα και αυτό το μοντέλο, δεν ξέρω τιμές ελλάντας αλλά λογικά γύρω στα 500-550 θα έχει. Α, και σε πάω γιατί είσαι μαυρόκαφρος! ;D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 και πως ρε θα την παραγγείλω απο εκει ρε θα μου βγει ο κοραξ αηδονι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 δωρεάν μεταφορικά ;) ίδια τιμή είναι τίποτα παραπάνω ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Αυτη στον Τσέλιο νομίζω έχει Duncan ,δε κόβω το χέρι μου γιατι δε τη δοκίμασα,αλλά μια φορά που έπαιζε κάποιος άλλος καλά ακουγότανε.Υπόψην από το Τσέλιο έχεις και δωρεάν setup εφ όρου ζωής.Το λέω σε περίπτωση που δε κάνεις ο ίδιος set up ,οπότε θα γλιτώσεις λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 H KVX10 που βρήκες είναι η καινούργια με το floyd, ή η παλια η σωστή η πρόστυχη με το σταθερό tuneomatic+string thru body? Αν είναι η παλια και έχει καλό μπράτσο χτύπα την. Δε θα χρειαστείς τιποτε αλλο. Τελοςςςςς.... 8) Ολες πάντως είχαν και έχουν νομίζω μαγνήτες duncan designed (βασισμένους στον JB και στον Jazz, αν δεν κάνω λάθος). Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Noμιζω αυτή στον τσέλιο δεν έχει floyd,ούτε μαυρο ούτε ροζ(χαχαχα μαλακοκαλαμπουρι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Δεν εχει floyd.. Και ναι αυτο το προνόμιο στον Τσέλιο ειναι αρκετα καλο το μονο που με προβλιματίζει ειναι το χρώμα. αλλα οχι και τοσο πολυ..οσο για την παργγελία αλλο να την παίρνεις απο μαγαζι(χέρι με χέρι) και αλλο μέσω παραγγελίας το ιδιο εκανα με την ibanez και για να βρώ ανταλλακτικα μου εφυγε ο κώλος και πάλι δεν βρήκα ακριβώς αυτα που φορούσε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση