alderbody Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 σιγα μην ειναι anti-Fender κατασκευαστες ολοι αυτοι,νερο στο ονομα του Leo πινουν.. :) ελα ντε... αν δεν ηταν ο Λεωνιδας να δω τι θα φτιαχνανε... το πολυ πολυ καμια γίβσων... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Γι αυτο ρε παιδες το θεμα ειναι να εχεις παει καμια σαρανταρια χρονων και να σου τρεχουνε ακομα τα σαλια βλεποντας κιθαρες,κι ετσι καποια στιγμη να βρισκεσαι με μια les paul standard premium plus 01,μια squier tele '85 (vintage 52) πληρως αναβαθμισμενη,μια strat deluxe plus natural '89 μια αλλη ιδια specs Eric Johnson candy apple red μια martin d40 αλλες δυο ακουστικες 12 και 6 χορδων μια κλασσικη και με μονιμη ανταγωνιστρια τη γυναικα σου...Ασε που κι εγω ψηνωμαι για 335.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΡΤΕ ΚΙΘΑΡΕΣ!ΚΑΤΑΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Αν και (μαλλον) καθημενος , ορθα ομιλησες ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Θα συμφωνήσω!!! Βέβαια, φράγκα να υπάρχουν... :P Κατα τ' άλλα, δώσ' του! Άντε... buy... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι το headstock τους μοιαζει με πεος αβοριγινου μετα απο αποτυχημενη περιτομη :) Δλδ SF έχεις... ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πείρα για αυτό που περιγράφεις!! Πολύ... πικάντικο γίνεται σιγά σιγά αυτό το Noiz!! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 ε,τι να κανω χρυσε μου οταν εισαι...κοσμογυρισμενος οπως εγω ολο και καποιες....μεταφυσικες εμπειριες θα ζησεις..... :) :) :) :) :) :) :) ;D ;D :-* www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 ... και με μονιμη ανταγωνιστρια τη γυναικα σου... γι'αυτο χωρισα... τωρα μπορω να παιρνω οτι θελω... ;D ;D ;D ...stone free to do what i please, stone free to ride the breeze... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-art- Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 ρει...τι να σου κανει μια Strat... [move]παρε μια John Petrucci να δεις ασπρη μερα!!!! 8)[/move] Rock on!;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 ρει...τι να σου κανει μια Strat... [move]παρε μια John Petrucci να δεις ασπρη μερα!!!! 8)[/move] Τι του λές του ατόμου του γκανιάν του Ι? Ας τον να πάρει μια STRAT!!! 8) μπάς και παίξω και εγώ με καμία "πραγματική" κιθάρα ε delta66? ;D ;D ;D Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Πες τα ρε άτομο γκανιαν το II, Η τύπισσα θέλει να με καταστρέψει εδώ πέρα... ;D Ρε art, εγω θέλω να παίξω [move]Blues!!![/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση