dkall Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Ωπα ρε μεγαλε , πως μας την βγαινεις ετσι Θα μας πεις και πισωγλεντηδες τωρα βραδιατικα . ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=220167714355&ssPageName=STRK:MEBI:IT&ih=012 Μάλλον κι εγώ για εκεί το πάω.... έτσι κι αλλιώς θα με χωρίσει η μητέρα των παιδιών μου.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Metal_Tiger Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Παντως καιεγω πιστευω οτι η EJ σε κερδιζει οταν παιξεις, ειχα παιξει μια προσφατα και μου αρεσε παρα πολυ σε σχεση με αλλες strat, ωραιο εργαλειο, το μονο κακο της για μενα ειναι το χοντρο μπρατσο της... αλλα ξαναλεω για μενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Και εμένα αυτό με ξένισε στην αρχή, αλλά τελικά όλες οι κιθάρες (ειδικά οι στράτ) μιά συνήθεια είναι. Δεν είναι και τόσο παχύ τελικά. Η CS μου στρατ '62 έχει πολύ παχύτερο, και δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα. Η EJ είναι απλά απίστευτη για κιθάρα παραγωγής. Οι μαγνήτες της δε είναι τόσο ιδιαίτεροι που ξεχωρίζεις αμέσως με ωραίο τόνο, είτε στα γκαζια, είτε στα απίστευτα καθαρά που δίνουν. Το radius επίσης είναι ένα ατού που βολεύει στο playability, δίχως άλλο In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 +1 Για Eric Johnson και μάλιστα Candy Apple Red ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Αν είναι να δώσεις 1800 ευρώ για μια Eric Johnson κοιταξε να πάρεις και ένα καλό και καταλληλο για το στύλ που θέλεις ενισχυτή γιατί αλλοιώς τζάμπα θα δώσεις τόσα λεφτά. Αλήθεια θα είναι η πρώτη σου ηλεκτρική ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Όχι, δεν είναι η πρώτη μου ηλεκτρική. Τώρα παίζω με μία les paul. Από ενισχυτή είμαι βολεμένος με έναν VOX valvetronix ad15vt και έναν Ashdown Peacemaker 40W class AB... +1 Για Eric Johnson και μάλιστα Candy Apple Red ;) πωωω... Μ' έφτιαξες. Αυτό το χρώμα είναι ό,τι πρέπει για στρατ. Η λιτότητά του σκοτώνει... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Όχι, δεν είναι η πρώτη μου ηλεκτρική. Τώρα παίζω με μία les paul αρα θα γινει η πρωτη σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ηλεκτρικη κιθαρα!!! :) :) ;D ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Ήμουν σίγουρος!!! [move]...το περίμενα το περίμενα το περίμενα το περίμενα το περίμενα το περίμενα... [/move] ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Ενταξει,ενταξει πλακα εκανα... ;) καλες ειναι και οι LES PAUL Eιδικα για . . . . . . το τζακι! :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση