pastelius Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Αυτά παθαίνεις όταν παίζεις fingerstyle χωρίς κομπρέσσορα παστελάκο, αλλού δεν ακούγεται τίποτα και αλλού ... ΜΠΑΜ! Γιατί αγόρι μου, γιατί; ΜΠΑΜ, όπως το πες... :-[ :-[ :-[ ..Έδωσε πολλάαα, πάρα πολλά πρίμα στο σήμα και μαμήθηκε ο Δίας .. Φταίει και το οτι έπαιζα λίγο ..φανατίλα ;D ;D απ την πώρωση.. :o :o feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Ειδικά τα μπασοκίθαρα τύπου φέντερ με τα περιττά πρίμα χρειάζονται όπωσδηποτε κομπρέσσορα. Πάρε έναν, έστω και το φτηνό της μπέχρινγκερ, και θα κάνεις δουλειά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Μπράβο κι από μένα παιδιά..... ( τραγουδιστή ψάχνετε ? :P :P :P ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
balti Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 μπράβο τέλος! τέλος! :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Λετς γγετ γκρούβη που λεν και οι Λαρισσαίοι.... Στο δεύτερο όντως μαμήθηκε ο δίας,αλλά εγώ γοούσταρα δε ξέρω για τους υπόλοιπους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Ευγε!!! Πραγματικα πολυ καλο! Καλυτερα που δεν εχει κιθαρα, ειναι φοβερο backing track ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Λετς γγετ γκρούβη που λεν και οι Λαρισσαίοι.... Στο δεύτερο όντως μαμήθηκε ο δίας,αλλά εγώ γοούσταρα δε ξέρω για τους υπόλοιπους.. Aγορίνα μου εσύ, κάτι ήξερα που σε συμπαθούσα.. :D Είσαι της αλητείας κι εσυ ! ;D Που θα μου πάει δε θα μάθω να φτιάχνω ήχο?Δε θα μάθω να παίζω?..Άτιμο πράγμα.. Ευγε!!! Πραγματικα πολυ καλο! Καλυτερα που δεν εχει κιθαρα, ειναι φοβερο backing track ;D ΘΕΝΞ! :D Για backing track καλό ίσως, αλλά του λείπει μονο μία τρομπέτα ! :o :o ;D ;D ps :Το πρώτο κομματάκι είναι κόλλημα σαν riff στο μπάσο,King Curtis-Memphis Soul Stew feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 ..Πλέον με ανανεωμένη σελίδα στο myspace..Όσοι πιστοί και μέλη του myspace προσέλθετε! www.myspace.com/thesoulfuzz :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c.dayz Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Ποοοοοοοοοοοποοοοο!!!!! Τελειο.Τελειο.Τελειο. Πραγματικα μου αλλεξες τη γνωμη για αυτο το ειδος!!! Μπραβο και παλι μπραβο,τελεια φραση του μπασου στο πρωτο κομματι!! Ειμαι και μπασιστας και εχω να πω τα καλυτερα! Keep grooving!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) I-Empire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 πολύ όμορφα και τα δύο κλιπάκια.....Μπράβο παιδιά! Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση