pastelius Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 http://www.box.net/shared/ynj4a88lzu Eξωτερική ηχογράφηση ενός jam,απροβάριστα, με μπάσο,πληκτρα τυμπανα.. Ακούω γνώμες, κριτικές, και οτι αλλο σας κατέβει... Με ρέγουλα το κράξιμο, είναι το πρώτο μου clip... ;D ;D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Αφου τό χετε γιατί δεν χώσατε και τπτ αλλο εκτός της μί? Έχετε καμμιά ολοκληρωμένη δουλειά ψήθηκα για τζάζοφανκιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Αφου τό χετε γιατί δεν χώσατε και τπτ αλλο εκτός της μί? Έχετε καμμιά ολοκληρωμένη δουλειά ψήθηκα για τζάζοφανκιές. Στο υπόλοιπο cd το κουράσαμε λίγο το jam,πολύυυυ solo βρε παιδί μου :-\ ;D ;) Απ ότι μου επεσήμανε και ο φίλτατος blue & συμφώνησα, λείπει ένα θέμα να παίζει.Γενικότερα σκάσαμε ανοργάνωτοι χωρίς παρτιτούρες ,οδηγούς κτλ. ,γράψαμε περισσότερο το cd για να ακούσουμε τι δεν πρέπει να κάνουμε. ;D :) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Μου άρεσε η φάση σας.Αν τελικά το ξαναεπιχειρήσετε θέλω να ακούσω. Αυτό με το θέματάκι είναι μια αλήθεια αλλά με τα δεδομένα οτι δεν υπήρχε υλικό σε χαρτί ήταν μια χαρούλα το τζαμάρισμα. Θέλω και γώ μια τέτοια δεμένη μπάντα.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 GROOVYYY!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Mπράβο παιδιά. 8) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Πολύ ωραία πράματα. Αλλά ρε παιδί μου βάλτε λίγο το μπάσο πιο μπροστά. Όταν είναι τρίο, καλό είναι το μπασάκι να είναι πιο μπροστά. Καλή συνέχεια :) Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Μόνο και μόνο που δεν έχετε κιθαριάρη, αξίζετε συγχαρητήρια. Εύγε νέοι μου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Γιατι δεν βαζετε λιγακι πιο πίσω τα πλήκτρα....Και αρκετα πιο μπροστά το μπάσσο...και λιγοτερο τα drums? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Πολύ καλό groovy.To μπασάκι ,συμφωνώ με τους υπόλοιπους, ήθελε λίγο πιό μπροστά!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση