Vrass Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Και αυτο σωστο, αλλα κοιτα που δεν εχεις συνηθισει ----"συνιθίζεις" :P :P :D :D :D Υ.Γ το avatar σου μου "τρωει" την ψυχη. :D :D :D :D :D Ουπς... Ε, μου ξεφεύγει και εμενα καμία που και που... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Και αυτο σωστο, αλλα κοιτα που δεν εχεις συνηθισει ----"συνιθίζεις" :P :P :D :D :D Υ.Γ το avatar σου μου "τρωει" την ψυχη. :D :D :D :D :D Ουπς... Ε, μου ξεφεύγει και εμενα καμία που και που... Να μας το λες οταν σου "ξεφευγει καμια" να ανοιγουμε κανα παραθυρο. :D :D :D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 τπτ γτ ειμαι 14 3/12 ;D ;D ;D μλσ αρχισα . μαλλον τν τεταρτη θα κανω το knocking on heavens doors του θείου bob... τελσπα... u??? (σημ. και μενα ο father μου ειναι ροκας) Άσχετο αλλα αν δεν ρωτήσω θα σκάσω: Τα παιδιά αυτής της ηλικίας, που γράφουν έτσι (γμτ - τπτ - τν - μλσ) μιλάνε κιόλας έτσι???????!!!!!!! Οχι, αλλα γραφουνε γρηγορα 8) Είμαι μόνο 36 και ήδη καταλαβαίνω το χάσμα των γενεών....! :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Στα 17 μέσα στις πανελλήνιες(η μουσική ήταν μια απο τις παρηγοριές μου) :P http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 mlk trag ine, kalitera papkwnnou k pi3la3 ma8e Κώστα απαγορεύονται τα greeklish θα φας κανα μείον 1 και θα τρέχεις..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Μπα, μέχρι το -273 έχω καιρό. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2007 Μπα, μέχρι το -273 έχω καιρό. ;D ;D ;D ;D ;D Τι είπε ο άνθρωπος..... ;D ;D ;D ;D ;D BTW, κιθάρα ξεκίνησα στα 10 μου! Και φωνητικά στα 19-20.... Και πιάνο στα 23!!! (βασικά κανα δυο βδομάδες πριν γίνω 24, αλλά 23 παραμένει το επίσημο line :D)... και μέχρι στιγμής παίζω μόνο κάτι βλακώδεις ασκήσεις, αφού έχω αρχίσει ένα μήνα αλλά είχα εξεταστική :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση