Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 ... Τα παιδιά αυτής της ηλικίας, που γράφουν έτσι (γμτ - τπτ - τν - μλσ) μιλάνε κιόλας έτσι???????!!!!!!! :D :D :D Κι εγώ ήθελα να ρωτήσω αλλά δεν έβρισκα τόσο κομψό τρόπο. :D Τλς πντν, εγώ ξκνσα πρν 20 χρόνια με ακουστ. Τότε ήμουν 18. Ηλεκτρική πήρα 2 χρόνια μετά. Ένας φίλος μου -εκείνη την εποχή- προετοιμαζόταν για το πτυχίο της κλασσικής και μου έδειχνε κάποια πράγματα. Κανονικά μαθήματα δεν έχω κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 γω δν εχ ξκνσει ακμ.. θα μ μαθς Χαρλαε??? :) :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 ελπζ ν μν παιζν οπς μλν κ γραφν ;D ;D ;D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 εγω πριν 20+ χρονια κατευθειαν με μια Aria Pro II Rs η οποια ηταν "τριτο χερι"... στα χρονια που ακολουθησαν τη χρησιμοποιησα για να μαθω να παιζω αλλα και μα μαθω να φτιαχνω... τελικα την ψιλοκατεστρεψα και εμεινε για χρονια στην αποθηκη, αφοτου η Strat πηρε τη θεση της. Το καλοκαιρι την ανακαλυψα και παλι και την ανεστησα. Ειναι πλεον heavily modded, αλλα παιζει κανονικοτατα. Να τη: υπαρχει και σχετικο photo essay εδω: http://s11.photobucket.com/albums/a192/alderbody/pro%20II%20restoration/?start=0 wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 γω δν εχ ξκνσει ακμ.. θα μ μαθς Χαρλαε??? :) :) :) ΟΚ θα σ δείξω στο πρώτο μθμ blues-ροκ-μέταλ κ μετά θα κανμε άλλο ένα μθμ jazz - funk τη δευτέρα θα είσαι ετμς. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 τι δλδ. δν θ'μμαθς τ Σμκονδγοουτρ???? :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 mlk trag ine, kalitera papkwnnou k pi3la3 ma8e LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 πδια εχτε ξφγει απτ θέμα ??? ??? ??? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
punksnotdead Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 11 The lunatic is on the grass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 ...για να γελάσετε...ξεκίνησα το 69-70 κλασσική για κανά 2 χρόνια, τα παράτησα όταν αρχίσαμε στο ωδείο θεωρία...ξανάπιασα ηλεκτρική το 76 μέχρι το 82 (που ακούγοντας Jeff Beck κατάλαβα ότι δεν θα γινόμουν ποτέ ούτε 15ος κιθαρίστας στο γρούπ του) και κόμπλαρα και τα πούλησα και τα παράτησα όλα...και ξανάρχισα το 2001 όταν ανακάλυψα το Garageband και τώτα είμαι με 5 κιθάρες... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση