plusyear Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Μειονεκτηματα η παντελής έλλειψη humanizing κ πως ''γκρουβαρει''??? οχι πως το ezdrummer γκρουβαρει το bfd κερδιζει σε αυτον τον τομεα κατα κρατος -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonata-Arctica Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 ελεύθερα για download από το site της xln audio είναι τα drum maps για cubase http://www.xlnaudio.com/index.php?page=userarea&u_page=user_downloads Μπράβο! Το αρχείο GM to AD έχω κι εγώ, μόνο που κάθησα σαν βλάκας να το φτιάξω μόνος μου... :( Δεν βαριέσαι... Άρα κατεβάστε το από κει για σιγουριά! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 τα BFD απο πλευρας ηχου ειναι απλα απιστευτα,χρειαζονται ομως γνωσεις (οχι τιποτα το τρομερο καποια βασικα γυρω απο το compression & το eq) και υπομονη. προσωπικα οι ηχοι που βγαζω απο αυτα ειναι ετη φωτος καλυτεροι απο αυτους που βγαζω απο κανονικα κιτς και κανονικους ντραμμερ (φυσικο ειναι αλλωστε μια και τα δειγματα ειναι απλα τα καλυτερα που μπορουν να υπαρξουν) καλο ειναι επισης να εχεις και καποιες γνωσεις ντραμς ( η ακομα καλυτερα να ΕΙΣΑΙ ντραμμερ) για να πετυχεις φυσικο αποτελλεσμα.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 όλα αυτα τα προγράμματα προυποθέτουν ύπαρξη keyboard?εγώ που δεν έχω πρέπει να πάρω για να φτιάξω drums για τα μελλοντικά μου κομματια?? www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 αν δεν έχεις τπτ, τότε από το ποντικάτι σου και μέσω του midi map ή του drum map φτιάχνεις τις νότες. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 αν δεν έχεις τπτ, τότε από το ποντικάτι σου και μέσω του midi map ή του drum map φτιάχνεις τις νότες. Και πολυ υπομονη ;D Αλλα μη φανταστεις...με 75 ευρωπουλα παιρνεις αυτο:http://www.thomann.de/gr/m-audio_keystation_49e_usbmidikeyboard.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonata-Arctica Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2007 Εγω τα midi tracks για τα drums τα γράφω από το guitar pro 5 και είναι πολύ βολικό, ειδικά τώρα που το έχω μάθει καλά και το χειρίζομαι, τα γράφω πολύ γρήγορα! Έχει και όλο το gm map με τις εντολές και σε ποιο τύμπανο αντιστοιχούν, και μπορείς και να ρυθμίζεις το πόσο δυνατό είναι το κάθε χτύπημα! Και κάνω και εξάσκηση στις αξίες και στα μέτρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2007 Εγω τα midi tracks για τα drums τα γράφω από το guitar pro 5 και είναι πολύ βολικό, ειδικά τώρα που το έχω μάθει καλά και το χειρίζομαι, τα γράφω πολύ γρήγορα! Έχει και όλο το gm map με τις εντολές και σε ποιο τύμπανο αντιστοιχούν, και μπορείς και να ρυθμίζεις το πόσο δυνατό είναι το κάθε χτύπημα! Και κάνω και εξάσκηση στις αξίες και στα μέτρα! +1 απλα δεν μπορεις μπορεις να βαλεις εντασεις στο gp το ποντικι δεν το αποφευγεις μετα :P -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CHIOTOS Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2007 το addictive σε σχέση με το battery πως το κρινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos76 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Κοίτα...το ένα είναι instrument ενω το άλλο (battery) είναι sampler...δηλαδή εκτός απ τους δικούς του ήχους του φορτώνεις κι ότι άλλο γουστάρεις (σε μορφή wav ή αν έχεις κανένα πρόγραμμα τύπου "cdxtract " απο cd akai κλπ φτιάχνεις pre.για το Battery !!!) . Το addictive νομίζω είναι καλύτερο για γρήγορα αποτελέσματα...Το Battery όμως σου δίνει "βάθος" στην επεξεργασια του ήχου άσε που είναι Native Instruments άρα πολύ καλος ήχος . Αυτά . www.myspace.com/nikosksidis www.nikosxidis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση