Προς το περιεχόμενο

Bfd, ZDrummer ή XLN Addictive Drums:

papaki23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μειονεκτηματα η παντελής έλλειψη humanizing

κ πως ''γκρουβαρει''???

οχι πως το ezdrummer γκρουβαρει

το bfd κερδιζει σε αυτον τον τομεα κατα κρατος

-=Dream Within A Dream=-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ελεύθερα για download από το site της xln audio είναι τα drum maps για cubase

http://www.xlnaudio.com/index.php?page=userarea&u_page=user_downloads

Μπράβο! Το αρχείο GM to AD έχω κι εγώ, μόνο που κάθησα σαν βλάκας να το φτιάξω μόνος μου...  :( Δεν βαριέσαι... Άρα κατεβάστε το από κει για σιγουριά! ;)

τα BFD απο πλευρας ηχου ειναι απλα απιστευτα,χρειαζονται ομως γνωσεις (οχι τιποτα το τρομερο καποια βασικα γυρω απο το compression & το eq) και υπομονη.

προσωπικα οι ηχοι που βγαζω απο αυτα ειναι ετη φωτος καλυτεροι απο αυτους που βγαζω απο κανονικα κιτς και κανονικους ντραμμερ (φυσικο ειναι αλλωστε μια και τα δειγματα ειναι απλα τα καλυτερα που μπορουν να υπαρξουν)

καλο ειναι επισης να εχεις και καποιες γνωσεις ντραμς ( η ακομα καλυτερα να ΕΙΣΑΙ ντραμμερ) για να πετυχεις φυσικο αποτελλεσμα..

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

όλα αυτα τα προγράμματα προυποθέτουν ύπαρξη keyboard?εγώ που δεν έχω πρέπει να πάρω για να φτιάξω drums για τα μελλοντικά μου κομματια??

www.myspace.com/subfireband

αν δεν έχεις τπτ, τότε από το ποντικάτι σου και μέσω του midi map ή του drum map φτιάχνεις τις νότες.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

αν δεν έχεις τπτ, τότε από το ποντικάτι σου και μέσω του midi map ή του drum map φτιάχνεις τις νότες.

Και πολυ υπομονη ;D

Αλλα μη φανταστεις...με 75 ευρωπουλα παιρνεις αυτο:http://www.thomann.de/gr/m-audio_keystation_49e_usbmidikeyboard.htm

Εγω τα midi tracks για τα drums τα γράφω από το guitar pro 5 και είναι πολύ βολικό, ειδικά τώρα που το έχω μάθει καλά και το χειρίζομαι, τα γράφω πολύ γρήγορα! Έχει και όλο το gm map με τις εντολές και σε ποιο τύμπανο αντιστοιχούν, και μπορείς και να ρυθμίζεις το πόσο δυνατό είναι το κάθε χτύπημα! Και κάνω και εξάσκηση στις αξίες και στα μέτρα!

Εγω τα midi tracks για τα drums τα γράφω από το guitar pro 5 και είναι πολύ βολικό, ειδικά τώρα που το έχω μάθει καλά και το χειρίζομαι, τα γράφω πολύ γρήγορα! Έχει και όλο το gm map με τις εντολές και σε ποιο τύμπανο αντιστοιχούν, και μπορείς και να ρυθμίζεις το πόσο δυνατό είναι το κάθε χτύπημα! Και κάνω και εξάσκηση στις αξίες και στα μέτρα!

+1

απλα δεν μπορεις μπορεις να βαλεις εντασεις στο gp

το ποντικι δεν το αποφευγεις μετα :P

-=Dream Within A Dream=-

Κοίτα...το ένα είναι instrument ενω το άλλο (battery) είναι sampler...δηλαδή εκτός απ τους δικούς του ήχους του φορτώνεις κι ότι άλλο γουστάρεις (σε μορφή wav ή αν έχεις κανένα πρόγραμμα τύπου "cdxtract " απο cd akai κλπ φτιάχνεις pre.για το Battery !!!) .

Το addictive νομίζω είναι καλύτερο για γρήγορα αποτελέσματα...Το Battery όμως σου δίνει "βάθος" στην επεξεργασια του ήχου άσε που είναι Native Instruments άρα πολύ καλος ήχος .

Αυτά .

www.myspace.com/nikosksidis

www.nikosxidis.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου