papaki23 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Πολύ όμορφες και αναλυτικές απαντήσεις κύριοι.Ωστόσο καθώς όλοι σχεδόν τείνετε προς τα XLN Drums θα ήθελα να ρωτήσω αν συμπεριλαμβάνουν στα kits τους, κάποιο με σκούπες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Αυτή την απορία την έχω και γώ.Όλοι καλά λένε οτι είναι αλλά τα χουνε όλα σε συγκριση με τα άλλα δύο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Όχι.Σκούπες δεν έχει στα βασικά set του ούτε το addictive,ουτε το bfd,ούτε το ezdrummer(από όσο γνωρίζω).Μόνο στα xpansion packs τους (Το addictive προς το παρόν δεν έχει xpansion packs,αλλά μετά την απήχηση που είχε γενικά το πρόγραμμα πιστεύω θα αποκτήσει σύντομα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Όποιος θέλει πάντως το file, σε format drm (cubase drum map) μπορώ να του το στείλω! Απλά πας στο cubase εκεί που λέει drum map και βάζεις αυτο και είσαι έτοιμος! στείλτο κ σε εμένα παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Sonata-Arctica και γώ το θέλω αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 ελεύθερα για download από το site της xln audio είναι τα drum maps για cubase http://www.xlnaudio.com/index.php?page=userarea&u_page=user_downloads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
papaki23 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Οι κατέχοντες το Sonar όμως τι μπορούμε να κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Οι κατέχοντες το Sonar όμως τι μπορούμε να κάνουμε; Δοκίμασε αυτό,δεν ξέρω βέβαια πως δουλεύει http://www.tencrazy.com/gadgets/misc/AddictiveDrums-SONAR.map Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimtemoe Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει κάποια τράπεζα από το bfd με πεντίρια, τουμπερλέκια και με παραδοσιακά κρουστά όργανα γενικά,(δεν ενδιαφέρομαι για λάτιν κρουστά). Η κάποιο άλλο πρόγραμμα με παραδοσιακά κρουστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
papaki23 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2007 Wizoo Darbuka.Εξαιρετικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση