Προς το περιεχόμενο

Φεστιβαλ Θεσ/νικης και .... TONELAB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,

εκατσα λοιπον κι εγω χτες να χαζεψω λιγο το φεστιβαλ Θεσ/νικης. Ειδα τα τραγουδια των διαγωνιζομενων (παραδοξως ηταν αρκετα καλυτερα απ οτι περιμενα) και μετα σκαει το νεο οτι θα παιξει ο Πλιατσικας ζωντανα. Για να μην μου καει η τηλεοραση, καθοτι αρνειται να δειχνει λαλακιες, αλλαζω καναλι ΑΜΕΣΑ. Στην πορεια ειπα να τσεκαρω τι γινεται με τον διαγωνισμο και το ξαναβαζω στην ΝΕΤ. Και λοιποοον, πεφτω πανω σε μια πανεμορφη Telecaster να παιζει ενα σολακι (αδιαφορο) και οπως τραβιεται η καμερα τσουουουουουπ να την η Tonelab SE. Να τα μαααας. Αντε ρε, first we take Θεσ/νικη, then we take EUROVISION. Και εις ανωτερα

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίζει ωραία ο τύπος.

Ειδικά στο <<Έπαψες αγάπη να θυμίζεις>>, πέταξε ένα σωστό solo, ακριβώς αυτό που ήθελα να ακούσω εκείνη τη στιγμή...! (αν και δεν ακούω Πλιάτσικα, το είδα μόνο για την κιθάρα χθες το live)

The lunatic is on the grass..

Καλημερα,

εκατσα λοιπον κι εγω χτες να χαζεψω λιγο το φεστιβαλ Θεσ/νικης. Ειδα τα τραγουδια των διαγωνιζομενων (παραδοξως ηταν αρκετα καλυτερα απ οτι περιμενα) και μετα σκαει το νεο οτι θα παιξει ο Πλιατσικας ζωντανα. Για να μην μου καει η τηλεοραση, καθοτι αρνειται να δειχνει λαλακιες, αλλαζω καναλι ΑΜΕΣΑ. Στην πορεια ειπα να τσεκαρω τι γινεται με τον διαγωνισμο και το ξαναβαζω στην ΝΕΤ. Και λοιποοον, πεφτω πανω σε μια πανεμορφη Telecaster να παιζει ενα σολακι (αδιαφορο) και οπως τραβιεται η καμερα τσουουουουουπ να την η Tonelab SE. Να τα μαααας. Αντε ρε, first we take Θεσ/νικη, then we take EUROVISION. Και εις ανωτερα

Δεν το είδα γμτ. Έκατσα να το χαζέψω λίγο, αλλά σιχτίρισα για άλλη μια φορά με τα τραγούδια και πήγα για ποτό instead.

Κοιτα, το θεμα του σολο ειναι βεβαια και θεμα γουστου αλλα προσωπικα μιλωντας το βρηκα ΠΟΛΥ χλιαρο και το κυριοτερο (επειδη δινω μεγαλη σημασια) το vibrato του παιδιου ηταν για  :'(. Σορυ κιολας αν το διαβασει, παντα προσωπικη αποψη. Το θεμα ομως ειναι οτι "μπηκαμε" στα ..... σαλονια

Make me fries...

o κιθαριστας του πλιατσικα ειναι (ενεργο) μελος του noiz, αυτο ελλειπε να μας ξεφευγε. ;D

Άντε ρε!

Επειδή έτυχε να δω λίγο τη διαφήμιση του πλιάτσικου (τι; live ήταν;  ;D ) , έκανε εντύπωση η τέλε και το παίξιμο του εν λόγω κιθαρίστα, το οποίο βρήκα πολύ καλό για συνοδεία του εν λόγω κυρίου.

one colour: black - and shades of grey

O κύριος που αναφέρεστε (αν και δεν είδα το συγκεκριμένο live) είναι ο Κώστας Μιχαλός:

http://www.myspace.com/kostasmihalos

m_43771d7c6675bb18f03310a3960147bb.jpg

Παίζει με tonelab και με μια butterscotch (Rockinger/Goeldo) Tele φτιαγμένη από τον Σταύρο Ντούκα ;)

Έχω παίξει με τη συγκεκριμένη, όταν είχε ακόμη rosewood μπράτσο (αργότερα έβαλε maple) και ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου