Προς το περιεχόμενο

Kαπνίζετε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εστιατόριο που στο μενού έχει ομελέτα με ασπράδια και μόνο  (ανάρπαστη στο κοινό), αυτό θα πω μόνο...

στο εστιατόριο ό,τι φας είναι άνοστο, δεν υπάρχει παρά ελάχιστο αλάτι, τίποτε τηγανητό, παντελής έλλειψη λίπους, γαλοπουλίτσα, extra lean μοσχάρι/χοιρινό, σαλατούλα χωρίς φυσικά ντρέσινγκ και τέτοια... και το μέρος γεμάτο κόσμο...

στις γειτονιές τυπάκια κάθε ηλικίας να κάνουν τζόγκινγκ με τα ακουστικά στα αυτιά... ειδικά κάτι μεσόκοπες κυριούλες με τα φούξια σορτσάκια/παπούτσια/φορμίτσες και τις κορδελίτσες στα μαλλιά... τι να λέμε τώρα... φανταστείτε μόνο τη μάνα σας να κάνει τζόγκινγκ στο χαλάντρι ή στο χολαρτό...

Μακάρι να είχαμε και στη Βλαχομπογδανία τέτοια πράματα, δυστυχώς όποτε βγαίνω για τρέξιμο ακούω γύρω μου χαριτωμένα σχόλια όπως "πάει, τρελάθηκε ο κόσμος και τρέχει" ή "τρέχα να σπάσεις το ρεκόρ βλαμένε" και άλλα νόστιμα. Άσε που ένα και μόνο μαγαζί fast-food καλής διατροφής υπήρχε (το Body Fuel), τώρα έκλεισε κι αυτό. Αν κάποιος δηλαδή θέλει να τσιμπήσει κάτι γρήγορο είναι αναγκασμένος να φάει όποια βλακεία θα βρει σε Goody's, Γρηγόρη και συνοικιακά ταχυφαγεία, η χαρά του λίπους δηλαδή.

Κοινώς, καλό το φαγητό και η ξάπλα αλλά δεν είναι δυνατόν να πορευόμαστε μόνο με αυτά. Αν θέλουμε να αντισταθμίσουμε τις βλαβερές συνέπειες των άλλων παραγόντων (πέραν του καπνίσματος, αυτό είπαμε ότι δεν το βάζουμε στο στόμα μας) που αναφέρατε, πρέπει να καταλάβουμε ότι άσκηση-διατροφή είναι θεμελιώδους σημασίας.

Όσο για τη χαλάρωση από το καθημερινό άγχος, πάρτε καμιά Βαλεριάνα που είναι φυτική και τελείως ακίνδυνη και αφήστε τα τσιγάρα και τις μ@λακίες. Σε λίγο θα ακούσουμε ότι το τσιγάρο θα το συνιστούν οι ψυχολόγοι ως θεραπευτική αγώγη! Έλεος ρε παιδιά, βρείτε καμιά πειστικότερη δικαιολογία τουλάχιστον... ;D

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 143
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σε λίγο θα ακούσουμε ότι το τσιγάρο θα το συνιστούν οι ψυχολόγοι ως θεραπευτική αγώγη! Έλεος ρε παιδιά, βρείτε καμιά πειστικότερη δικαιολογία τουλάχιστον... ;D

Μη το γελάς, το τσιγάρο έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες.

one colour: black - and shades of grey

Μη το γελάς, το τσιγάρο έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες.

Δεν αμφιβάλλω, επίσης και η ηρωίνη έχει παυσίπονες ιδιότητες. Πρέπει να επιλέξουμε κάτι τέτοιο για να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα; Υπάρχουν άλλα πράγματα για την ίδια δουλειά, πολύ πιο ακίνδυνα από μια κυλινδρική δόση καρκίνου.

Yes it is!!!

Αρχηγε μου εσυ μπορει να εχεις ζησει χρονια στις ΗΠΑ,αλλα εγω την εχω ΓΥΡΙΣΕΙ απο ακρη σε ακρη και σε διαβεβαιωνω οτι αυτα που περιγραφεις συμβαινουν σε λιγες (ανατολικες και δυτικες κυριως,οντως στη ΝΥ που ζουσα ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ασχολουνταν με αυτα που λες,οι περισσοτεροι παντως πλακωνονταν στα Mc Donalds) πολεις,στην υπολοιπη χωρα γινεται το...σωσε :)

Σοβαρά; Και εγώ ο χαζός νόμιζα ότι όλοι οι Αμερικανοί ζουν όπως στο Sex and the city... ;D ;D ;D ;D ;D

---------------------------------

Επίσης είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ να διαβάζω απόψεις του στιλ ότι όσοι πάσχουν από μία ασθένεια που οφείλεται στην κακή ποιότητα που επέλεξαν για τη ζωή τους (π.χ. όσοι δεν έτρωγαν πολλά λαχανικά παρότι γνώριζαν τις ευεργετικές τους ιδιότητες, όσοι συνέχιζαν να ζουν σε αστικά κέντρα παρότι γνώριζαν το πρόβλημα νέφους κλπ.) πρέπει να αφεθούν στη μοίρα τους χωρίς περίθαλψη. Σε λίγο θα μας πείτε ότι πρέπει να τους βάζουν σε κλουβιά και να φέρνουν σχολεία σε εκπαιδευτικές εκδρομές για να τους βλέπουν και να παραδειγματίζονται...

Αρχηγε μου εσυ μπορει να εχεις ζησει χρονια στις ΗΠΑ,αλλα εγω την εχω ΓΥΡΙΣΕΙ απο ακρη σε ακρη

μήπως να τις βγάλουμε έξω να δούμε ποιός την έχει πιο μεγάλη;

και σε διαβεβαιωνω οτι αυτα που περιγραφεις συμβαινουν σε λιγες (ανατολικες και δυτικες κυριως,οντως στη ΝΥ που ζουσα ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ασχολουνταν με αυτα που λες,οι περισσοτεροι παντως πλακωνονταν στα Mc Donalds) πολεις,στην υπολοιπη χωρα γινεται το...σωσε :)

κάνεις μέγα λάθος, στην καλιφόρνια είναι που ο κόσμος είναι τρελαμένος με την υγειινή ζωή και διατροφή

οσο για τα ..φαγια τους ,δεν νομιζω να υπαρχει πιο νοστιμο (και παχυντικο) φαϊ απο το southern cooking.....

ναι ενώ τα ελληνικά παϊδάκια... και τα κοκορέτσια...

http://www.iotf.org/database/index.asp

ασε ειμαστε επισημα οι πιο....χοντροι (ειδικα οι γυναικες...)

τα δεδομένα που δίνεις μας φέρνουν ΠΟΛΥ ψηλά στη λίστα, και διεθνως και στην ευρώπη

και οι τελευταίες έρευνες μας φέρνουν στην κορυφή της ευρώπης

κι όταν σου λέω πως δεν παρακολουθείς ειδήσεις...

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=16.10.2007,id=45340944

Να κόψουμε το κάπνισμα, να κόψουμε το ποτέ, να πετάξουμε το κινητό, να αποφεύγουμε τις συγκινήσεις, να περιορίσουμε την μελέτη, να ξεχάσουμε τα ναρκωτικά, να φύγουμε από τις πόλεις, να πάμε να μείνουμε στο δάσος, να βάλουμε LINUX, να μπαίνουμε στο NOIZ, να μην ακούμε metal, να μην διαβάζουμε ντε Σαντ να κόψουμε κάθε σωματική επαφή (Που λέει κι ο Μορισεη)...

Ασχετο, αυτό είναι το εκατοστό post μου μετά από 4χρόνια μέλος!!! 8)

Αρχηγε μου εσυ μπορει να εχεις ζησει χρονια στις ΗΠΑ,αλλα εγω την εχω ΓΥΡΙΣΕΙ απο ακρη σε ακρη

μήπως να τις βγάλουμε έξω να δούμε ποιός την έχει πιο μεγάλη;

Όχι παιδιά προς θεού δεν υπάρχει λόγος μιας και δεν έχουμε οθόνες 50" για να τις δούμε ολόκληρες... ;D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Να κόψουμε το κάπνισμα, να κόψουμε το ποτέ, να πετάξουμε το κινητό, να αποφεύγουμε τις συγκινήσεις, να περιορίσουμε την μελέτη, να ξεχάσουμε τα ναρκωτικά, να φύγουμε από τις πόλεις, να πάμε να μείνουμε στο δάσος, να βάλουμε LINUX, να μπαίνουμε στο NOIZ, να μην ακούμε metal, να μην διαβάζουμε ντε Σαντ να κόψουμε κάθε σωματική επαφή (Που λέει κι ο Μορισεη)...

Ασχετο, αυτό είναι το εκατοστό post μου μετά από 4χρόνια μέλος!!! 8)

Να τα χιλιάσεις πριν πάρουμε σύνταξη φίλε μου!

Να τα κόψουμε ΟΛΑ! Απ'τη ΡΙΖΑ μάλιστα!

Ο Mel Brooks την έχει έτοιμη τη λύση απ'το Men In Tights  :P

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

κι όταν σου λέω πως δεν παρακολουθείς ειδήσεις...

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=16.10.2007,id=45340944

Νομίζω ότι πρώτος ο Superfunk είπε ότι είμαστε πρωταθλητές στην παχυσαρκία...

+10000  ;D ;D ;D

Σωστόος. Τώρα κλείνω τον υπολογιστή που επιβαρύνει την όρασή μου, σταματάω τη μελέτη (γιατί μπορεί να πάθω τενοντίτιδα και να μη με καλύπτει το ταμείο) και πηγαίνω (κάνοντας τζόκινγκ στην Κυψέλη) σπίτι για να φάω το περίφημο American Barbecue (=άπαχο μπιφτέκι στον ατμό με βραστό κουνουπίδι και ασπράδια αυγού) που μαγειρεύει η μάνα μου. Το βράδι ίσως βγω έξω για βυσσινάδα στα γνωστά smoke-free bars των Εξαρχείων.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου