haryy Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Τι το'κοψες, μας δουλεύεις; ;D Εγώ κάθε φορά που βλέπω το avatar σου με ένα τσιγάρο ΝΑ στο στόμα είναι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) Νομιζεις. ;) Οι μπάφοι δε μετράνε ε;;; ;D Mετράνε μόνο άμα παίζεις και pro. ;D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Τι το'κοψες, μας δουλεύεις; ;D Εγώ κάθε φορά που βλέπω το avatar σου με ένα τσιγάρο ΝΑ στο στόμα είναι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) Νομιζεις. ;) Οι μπάφοι δε μετράνε ε;;; ;D ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Τι το'κοψες, μας δουλεύεις; ;D Εγώ κάθε φορά που βλέπω το avatar σου με ένα τσιγάρο ΝΑ στο στόμα είναι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) Νομιζεις. ;) Οι μπάφοι δε μετράνε ε;;; ;D ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ Ουφφφφ.. Μου 'φυγε ένα βάρος.. ;D ;D 8) Tenk kiou re delta! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2007 Ναι ρε, αλλιώς θα ήταν τραγικό ;D ;D ;D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 Τι το'κοψες, μας δουλεύεις; ;D Εγώ κάθε φορά που βλέπω το avatar σου με ένα τσιγάρο ΝΑ στο στόμα είναι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) Νομιζεις. ;) Οι μπάφοι δε μετράνε ε;;; ;D ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ Ουφφφφ.. Μου 'φυγε ένα βάρος.. ;D ;D 8) Tenk kiou re delta! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;D ;D Χαχαχα Ακουσα οτι στα ζωνιανα εχουν καλα κατσικια ε? Ελευθερας βοσκης ;D Σοβαρα τωρα ειναι μαστιγα το καπνισμα..τρομερη μαγκια οποιου δεν καπνιζει. Μου αρεσει επισης και η διαφημιση που λεει-καπνιζει γιατι θελει να ξεχωριζει-και δειχνει πρωτο πλανο ενα πιτσιρικα να αναβει τσιγαρο,υστερα ανοιγει το πλανο και δειχνει αλλους 20 πιτσιρικαδες πισω και διπλα του να καπνιζουν.Την βρηκα αρκετα εξυπνη. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 δεν βλέπω καμιά μαγκιά στο να μην καπνίζεις (ούτε εγώ καπνίζω), αντίθετα μου φαίνεται αυτονόητο βλέπω μεγάλη μαγκιά στο να το κόβεις όπως επίσης στο να ψοφάς να καπνίσεις γιατί χρειάζεσαι τη δόση σου, αλλά να μην το κάνεις σεβόμενος τους μη καπνιστές γύρω σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 βλέπω μεγάλη μαγκιά στο να το κόβεις Έτσι έτσι, ανέβασέ με κιάλλο! ;D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2007 στάσου να προσπαθήσω ::) πιστεύω πως αυτός που το κόβει οριστικά έχει κάθε λόγο να είναι ΠΟΛΥ περήφανος για τον εαυτό του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 καπνιζα απο 13 ετων και για παρα πολλα χρονια..(τελευταια ειχα φτασει να τελειωνω δυο 25αρια πακετα σε μια μονο ημερα!)...Πριν απο 2 χρονια περιπου αρρωστησα με υψηλο πυρετο και για 4-5 ημερες δεν μπορουσα ετσι κι αλλιως να καπνισω....αφου αναρρωσα λοιπον αποφασισα να συνεχισω την "αποχη" για να δω μεχρι που θα με βγαλει....ευτυχως με εχει βγαλει μεχρι σημερα!(δεν εχω κανει ουτε τζουρα εκτοτε)......οι πρωτοι μηνες βεβαια δεν ειναι καθολου ευκολοι....ειδικα η αποτομη αυξηση του βαρους ειναι χειροτερη και απο την ιδια την στερηση(εγω ειχα παρει 9 κιλα!)...τωρα ειμαι οκ και εχω μαλιστα απο τοτε να αρρωστησω ενω οταν ημουν καπνιστης ολο και καποιο μικροβιο θα με επιανε καθε χειμωνα!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 http://www.metacafe.com/watch/914475/still_smoking_watch_this/ :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση