Προς το περιεχόμενο

Kαπνίζετε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες αργότερα...
  • Απαντήσεις 143
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγω καπνιζα για 2 χρονια ~ενα hold holborn κιτρινο (μικρο) την ημερα και πιστευω πως ηταν μεσα στις μεγαλυτερες ΤΕΧΝΙΤΕΣ απολαυσεις της ζωης μου..αλλα ειδα τον οργανισμο μου να διαλυεται σταδιακα..-σωματικη αντοχη, -αμυνα σε αρρωστιες και κρυολογηματα, +βηχας..ΠΟΛΥ βηχας και καταλαβα οτι γ@@@ω τον οργανισμο μου και το εκοψα μαχαιρι.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (προσωπικά):

1. το καπνισμα κοβεται μονο μαχαιρι.

2. το κοβεις μονο αν συνειδητοποιήσεις (και οχι απλα να καταλαβεις) το τι ακριβως κανει.

MetalCaster

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενημερωτικα παντως υπαρχουν σκευασματα τα οποια ειναι αποτελεσματικα (και οχι δεν μιλαω για τσιροτα νικοτινης, τσιχλες και λοιπες αηδιες) και πλεον καλυπτονται (υπο προυποθεσεις) απο τα ασφαλιστικα ταμεια, με τα οποια θα κοψετε το καπνισμα, αφου προηγουμενως συννενοηθειτε με το γιατρο σας.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

(και οχι δεν μιλαω για τσιροτα νικοτινης, τσιχλες και λοιπες αηδιες)

Δεν είναι καθόλου αηδίες φίλε fenderiarh....Σου μιλάω εν γνώσει...Αυτά έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα χρησιμοποίησης από τους πελάτες....Και σε 'ένα συγκεκριμένο χρόνο, ύστερα από απόλυτη υπακοή στο πρόγραμμα, οι πελάτες όχι μόνο κόβουν το κάπνισμα αλλά γίνονται αντι καπνιστές...

Αλλά θα μου πεις βέβαια, όταν ο καθένας άσχετος παίρνει 15 τσίχλες μαζί , κολλάει 35 αυτοκόλλητα  κλπ, που να γίνει δουλειά...κάνουμε όλοι το ίδιο λάθος...ΠΟΙΟ; ποσότητα + φάρμακο = επιτυχία (πανακεια)....ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!!! 8)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου