pkole Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2007 Είμαι 17 κ φανατικός αντικαπνιστής ! :P κ όσοι φίλοι μου καπνίζουν μπροστά μου τους ρίχνω Χριστοπαναγιές. κ εδώ μου γενιέται η εξής απορία... ποιος ο λόγος να κάνουμε κάτι βλαβερό στην υγεία μας και μάλιστα σε καθημερινή βάση..; ??? ??? Φίλε μου κι εγώ μαζί σου είμαι (αντικαπνιστής) αλλά ποιός λίγο ποιός πολύ όλοι μας κάνουμε κάτι βλαβερό για την υγεία μας σε καθημερινή βάση. Άλλος τρώει ανθυγιεινά, άλλος κάνει καθιστική ζωή, άλλος καπνίζει κλπ κλπ Αυτό που είναι πολύ κακό για τους καπνιστές (κυρίως όμως για τους μη καπνιστές γιατί δεν είναι επιλογή τους) είναι ότι ενοχλούν τους διπλανούς τους. Αυτός είναι ο κύριως λόγος που είμαι αντικαπνιστής. Αλλά μεταξύ μας, δεν έχω καταφέρει ακόμα να πίσω έναν καπνιστή να το κόψει. Τζάμπα φωνάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Τι το'κοψες, μας δουλεύεις; ;D Εγώ κάθε φορά που βλέπω το avatar σου με ένα τσιγάρο ΝΑ στο στόμα είναι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) Νομιζεις. ;) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Τι το'κοψες, μας δουλεύεις; ;D Εγώ κάθε φορά που βλέπω το avatar σου με ένα τσιγάρο ΝΑ στο στόμα είναι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) Νομιζεις. ;) Οι μπάφοι δε μετράνε ε;;; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Τι το'κοψες, μας δουλεύεις; ;D Εγώ κάθε φορά που βλέπω το avatar σου με ένα τσιγάρο ΝΑ στο στόμα είναι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) Νομιζεις. ;) Οι μπάφοι δε μετράνε ε;;; ;D Όχι δεν νομίζω... 8) Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Γιατί, μωρέ, τι έχουνε; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Κουλτούρα, πρόσεχε μη σου μειωθεί κι άλλο το καρμα. Σα δε ντρεπεσαι νέο παιδί να λες τέτοια πράματα... Πιπέρι στο στόμα... :o :o :o :o Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Κουλτούρα, πρόσεχε μη σου μειωθεί κι άλλο το καρμα. Σα δε ντρεπεσαι νέο παιδί να λες τέτοια πράματα... Πιπέρι στο στόμα... :o :o :o :o Πες του τα εσύ, γιατί εμένα δεν με ακούει.. ;D ;D ;D 8) χε χε ;D ;D ;D ;D Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Μα, τώρα, σου εμπνέει εμπιστοσύνη ο alekelis; Μόνο και μόνο από το avatar, ας πούμε, αν κρίνεις... ;D ;D ;D Τέλος πάντων, το κόβω, σταματάω, αν δεν μου βάλει πάλι καμιά φυτιλιά ο γκανιάν... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Κουλτούρα, πρόσεχε μη σου μειωθεί κι άλλο το καρμα. Σα δε ντρεπεσαι νέο παιδί να λες τέτοια πράματα... Πιπέρι στο στόμα... :o :o :o :o Αυτός ή εσύ που τα διαβάζεις; ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2007 Aουουουουουουου... Οχι στα μάτιααααααα... :D :D :D :D Εγώ είμαι πιο μεγάλο παιδί και κανει να τα διαβαζω όμως... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση