Προς το περιεχόμενο

Kαπνίζετε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

to κάπνισμα ειναι η αποδειξη του ποσο ηλίθιος μπορεί να ειναι ο άνθρωπος. Η πιο απλά ποσο εκπληκτικά άνετα και ενώ εχει γνώσει καταστάσεων και των πάντων μπορεί να μην χρησιμοποιεί το iq του ουτε στο 2%

Φαντάζομαι ότι δεν έχεις κανένα είδος βλαβερής εξάρτησης-όπως κάπνισμα,πολυφαγία,αλκοολ,τζόγος just to name some- και χαίρομαι γι'αυτο κι ελπίζω να μην αποκτήσεις για να μην ανακαλύψεις πόσο ηλίθιος μπορεί να γίνει ο καθένας.Αλλά γενικά μην κρίνεις για να μην κριθείς!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 143
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

τα δεδομένα που δίνεις μας φέρνουν ΠΟΛΥ ψηλά στη λίστα, και διεθνως και στην ευρώπη

και οι τελευταίες έρευνες μας φέρνουν στην κορυφή της ευρώπης

κι όταν σου λέω πως δεν παρακολουθείς ειδήσεις...

μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινομαστε.... ::)  (με αλλα λογια απο την ΑΡΧΗ λεω οτι ειμαστε οι παχυτεροι του κοσμου και εσυ προφανως συμφωνεις μαζι μου)

κάνεις μέγα λάθος, στην καλιφόρνια είναι που ο κόσμος είναι τρελαμένος με την υγειινή ζωή και διατροφή

Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ειναι στη Δυτικη ακτη (και το γραφω ξεκαθαρα στο ποστ μου οτι εκει οντως σε καποιες πολεις καποιοι ειναι τρελλαμενοι με την υγιεινη διατροφη,παραμενουν ομως ενα μικρο,γραφικο,ποσοστο,η τεραστια ΜΑΖΑ των Αμερικανων ειναι υπερβαροι και τρωνε αποκλειστικα ΣΑΒΟΥΡΑ.....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

to κάπνισμα ειναι η αποδειξη του ποσο ηλίθιος μπορεί να ειναι ο άνθρωπος. Η πιο απλά ποσο εκπληκτικά άνετα και ενώ εχει γνώσει καταστάσεων και των πάντων μπορεί να μην χρησιμοποιεί το iq του ουτε στο 2%

Φαντάζομαι ότι δεν έχεις κανένα είδος βλαβερής εξάρτησης-όπως κάπνισμα,πολυφαγία,αλκοολ,τζόγος just to name some- και χαίρομαι γι'αυτο κι ελπίζω να μην αποκτήσεις για να μην ανακαλύψεις πόσο ηλίθιος μπορεί να γίνει ο καθένας.Αλλά γενικά μην κρίνεις για να μην κριθείς!!!!

πες τααααααααα

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Βεβαια ετσι κι αλλοιως τζαμπα κουβεντα κανουμε μια και απο 1/1/2009 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το καπινσμα θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ σε ΟΛΟΥΣ τους ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (επιχειρησεις,γραφεια,μαγαζια κτλ) οπως εχει απαγορευθει ηδη στις περισσοτερες χωρες της ΕΟΚ.

Ειναι μια οδηγια της ΕΟΚ που υποχρεωτικα θα εφαρμοσθει.

Εδω οι Βερολινεζοι (γνωστοι θεριακλιδες και "ελευθερα πνευματα") και συμορφωθηκαν εμεις θα τη γλυτωσουμε?

Οποτε υπομονη 1 χρονος εμεινε ακομα... :)

μακάρι συντόμως να απαγορευθεί ΔΗΜΟΣΙΑ σε ΟΛΑ τα κτήρια, δημοσιες υπηρεσιες κλπ και η μουσική υπόκρουση συγκροτημάτων υπαγόμενα στην δισκογραφική μ@λ@κί@ :-X :-Xεεεε με συγχωρείτε εταιρία HEAVEN....

Πραγματικά θα γελάσει το σκυλί το άφτουρο.....Αλλά είναι σαν λέμε ότι ο Χατζηγιάννης θα προχωρήσει σε ποιοτικά μονοπάτια (τι είπα ο π...της 8)) στη μουσική του καριέρα....

ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΚΙ ΟΛΑ ΜΕ εεεε συγγνώμη ΤΑ ΠΙΑΝΩΩΩΩ..

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Βεβαια ετσι κι αλλοιως τζαμπα κουβεντα κανουμε μια και απο 1/1/2009 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το καπινσμα θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ σε ΟΛΟΥΣ τους ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (επιχειρησεις,γραφεια,μαγαζια κτλ) οπως εχει απαγορευθει ηδη στις περισσοτερες χωρες της ΕΟΚ.

Εδω οι Βερολινεζοι (γνωστοι θεριακλιδες και "ελευθερα πνευματα") και συμορφωθηκαν εμεις θα τη γλυτωσουμε?

αμην και ποτε :D

τι να προσθεσω τωρα εγω τα ειπατε ολα ρε συμμαχοι :)

και σχετικα με τα επιχειρηματα τυπου διατροφη,ποτα κτλ αυτα φιλοι μου μπορει να τα επιλεξει καποιος να τα αποφυγει,ετσι λοιπον και εγω εχω επιλεξει να αποφευγω το ντουμανι πρεπει επιτελους να το σεβαστειτε

Καλα γι αυτο μην εισαι και τοσο σιγουρος......απο εφαρμογη κοινοτικων οδηγιων η Ελλαδα ειναι.....παραδειγμα προς αποφυγη.....προτιμαμε να πληρωνουμε τα προστιμα μας.....Αντε πεισε το θεριακλη να μη καπνισει στο γραφειο του η στο μαγαζι........σκεψου να πουν και κατι για τα μπαρ η τη νυχτερινη διασκεδαση.......... προβλεπω διαδηλωσεις οπως επι Παπαθεμελη για το ωραριο των νυχτερινων κεντρων....

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Ευτυχως,επειδη εχω καποιο ατομο στον κυκλο μου που ασχολειται επαγγελματικα με αυτα τα "κολπα" αυτη η απαγορευση θα συνδιαστει με το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ σπορ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ δηλ. τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Με αλλα λογια ειδικες ομαδες θα μπουκαρουν σε καφενεια,μπαρ,επιχειρησεις κτλ.και θα κοβουν ΧΟΝΤΡΟ κουστουμι στους επιχειρηματιες και οχι στους καπνιστες (στη Γερμανια ειναι αυτη τη στιγμη π.χ. 9.000 ευρω/τσιγαρο!!!),οποτε δεν νομιζω να αφησει τετοια ευκαιρια το ελληνικο δημοσιο.... :)

Ευτυχως,επειδη εχω καποιο ατομο στον κυκλο μου που ασχολειται επαγγελματικα με αυτα τα "κολπα" αυτη η απαγορευση θα συνδιαστει με το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ σπορ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ δηλ. τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Με αλλα λογια ειδικες ομαδες θα μπουκαρουν σε καφενεια,μπαρ,επιχειρησεις κτλ.και θα κοβουν ΧΟΝΤΡΟ κουστουμι στους επιχειρηματιες και οχι στους καπνιστες (στη Γερμανια ειναι αυτη τη στιγμη π.χ. 9.000 ευρω/τσιγαρο!!!),οποτε δεν νομιζω να αφησει τετοια ευκαιρια το ελληνικο δημοσιο.... :)

Δε θέλω να σου πάω κόντρα, αλλά να δω την Επιθεώρηση να βγαίνει έξω από τα γραφεία και ας πεθάνω.  ;D

Empty Rooms

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου