panagiotis Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Εγώ όχι. Κάποτε μου είχε πει κάποιος "Σήμερα τρώτε και αναπνέετε τόσα τόσα και τόσα έστω χωρίς να το παίρνετε χαμπάρι ή να μη το θέλετε. Γιατί να βάζετε άλλο ένα από αυτά μέσα σας ενώ το ξέρετε;" Γενικά, σήμερα που ακόμα κι οι πέτρες ξέρουν το πόσο βλαβερό και μοιραίο μπορεί να είναι το κάπνισμα, θεωρώ βλακεία (σόρυ προς τους καπνιστές) το να καπνίζει κάποιος. Ειδικά τα παιδιά 14-18 χρονών που το κάνουν μπας και βρουν καμιά γκόμενα..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 http://www.noiz.gr/index.php?topic=4161.0 ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 http://www.noiz.gr/index.php?topic=4161.0 ;) Εσύ πρέπει να σουν ο σπασίκλας της τάξης :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Όχι όχι ;D ;D Απλά έχω μια ...κλίση στο Searching.... ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Όχι όχι ;D ;D Απλά έχω μια ...κλίση στο Searching.... ;) 8) Δικαιολογίες... Τέλοσπάντων, κόντρα στου παλιούς που θυμούνται όλα τα θέματα, να πω ότι δεν καπνίζω, παρα μόνο από τα αυτιά σε καταστάσεις ελλειψης υπομονής 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 καπνιζα μανιωδως για 6 χρονια, εδω και 11 μηνες ομως πλεον ειμαι ακαπνος. ;D (ειναι πολλα τα κιλα αρη.. :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Μπα, ποτέ. Πέραν του ότι δε μου αρέσει μου $##$!!$# το λαιμό, κάτι που δεν ανέχομαι!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Μπα, ποτέ. Πέραν του ότι δε μου αρέσει μου $##$!!$# το λαιμό, κάτι που δεν ανέχομαι!!! ;D ;D Αυτή είναι η μισή αλήθεια και το ξέρεις πολύ καλα ;D Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε θέλω!! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Μπα, ποτέ. Πέραν του ότι δε μου αρέσει μου $##$!!$# το λαιμό, κάτι που δεν ανέχομαι!!! ;D ;D Αυτή είναι η μισή αλήθεια και το ξέρεις πολύ καλα ;D Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε θέλω!! ;D ;D Καθίκι ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
punksnotdead Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 Καπνίζω κομπλέ full-time και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ......! Μου αρέσει ο καπνός (κάνω στριφτά). Kανεις άλλος στο club...? The lunatic is on the grass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση