Thkioups Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2007 @studio54r Ουόχι P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tolkki Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Beatles - She Came In Through The Bathroom Window? ;D ;D ;D http://timemachineman.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Ρε κοριτσια είπαμε, δεν είναι καινούριο αλλά όχι και αρχαιλογία. :D Υποθέτω οτι πρέπει να είναι της τελευταίας πενταετίας. Το κακό είναι οτι δεν το έχω το κομμάτι και ψάχνω τον τίτλο για να το βρώ. Ευχαριστώ πάντως για τις προσπάθειες αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα ;D P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 @zestair Μάλλον όχι άλλα και αυτό να είναι, όντως δε βοηθάς και πολύ ε? :D Ποιός, που, πόσο ποιό? @elavd Είπαμε άλλα δεν είμαι και τόσο νυχτομένος πιά ;D Mπα!! Φχαριστώ, άλλος? Ρε κοριτσια είπαμε, δεν είναι καινούριο αλλά όχι και αρχαιλογία. :D Ευχαριστώ πάντως για τις προσπάθειες αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα ;D Πες μου αλήθεια τώρα: Αν ήσουνα στη θέση μας, θα συνέχιζες να απαντάς σε αυτό το thread??? ::) ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Μία είναι η λύση για σένα... http://www.namemytune.com/ ;) Μα καλά, έβαλα στο ροκ και καλά να ακούσω μπας και ξέρω κανά τραγούδι να βοηθήσω, και έπεσα στα yesterday, iron man, smoke on the water, immigrant song και γενικότερα εξαιρετικά γνωστά κομμάτια... Τί παίζει;; Μας κάνει πλάκα το ντι εσ ελ! Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Μία είναι η λύση για σένα... http://www.namemytune.com/ ;) Μα καλά, έβαλα στο ροκ και καλά να ακούσω μπας και ξέρω κανά τραγούδι να βοηθήσω, και έπεσα στα yesterday, iron man, smoke on the water, immigrant song και γενικότερα εξαιρετικά γνωστά κομμάτια... Τί παίζει;; Μας κάνει πλάκα το ντι εσ ελ! και εγω επεσα σε yellow submarine, california dreamin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Πες μου αλήθεια τώρα: Αν ήσουνα στη θέση μας, θα συνέχιζες να απαντάς σε αυτό το thread??? ::) ::) Την αλήθεια? Όχι εφόσον δεν θα είχα να προτείνω κάτι. Αλλά εσένα τι σε χαλάει? ::) Το ότι εγώ απαντώ στον καθένα ? (αφού έτσι κι αλλιώς δεν είναι τόσες πολλές οι απαντήσεις). ;) P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Την αλήθεια? Όχι εφόσον δεν θα είχα να προτείνω κάτι. Αλλά εσένα τι σε χαλάει? ::) Το ότι εγώ απαντώ στον καθένα ? (αφού έτσι κι αλλιώς δεν είναι τόσες πολλές οι απαντήσεις). ;) Εμένα δε με χαλάει το ότι απαντάς στον καθένα, αλλά το πώς απαντάς. Με ένα στυλ λες και στην χρωστούσαμε την απάντηση και τσατίστηκες που δε στη δίνουμε... ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Eμένα δε με χαλάει το ότι απαντάς στον καθένα, αλλά το πώς απαντάς. Με ένα στυλ λες και στην χρωστούσαμε την απάντηση και τσατίστηκες που δε στη δίνουμε... ::) Οχι παλλικάρι μου, αλοίμονο. Εννοείται ότι δεν είναι έτσι, και μάλιστα δεν καταλαβαίνω πώς το παραννόησες. Ίσα-ίσα το αντίθετο επιδιώκω :) P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2007 Οχι παλλικάρι μου, αλοίμονο. Εννοείται ότι δεν είναι έτσι, και μάλιστα δεν καταλαβαίνω πώς το παραννόησες. Ίσα-ίσα το αντίθετο επιδιώκω :) ΟΚ τότε ;) Απλά παρανόησα το ύφος σου ;) :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση