kultura Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Η μόνη θέση για μιά στράτ είναι σε τζάκι. Ειδικά μέσα του. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μάλλον εννοείς ότι είναι από ξύλο που κάνει καλύτερη θράκα... ;D Πάντως, μην κάνεις έτσι επειδή δεν έχεις fender, ούτε εγώ έχω! Ή αν έχεις δώσ' τη μου εμένα!!!!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Η αλήθεια είναι πως πολύ θα'θελα να 'χω μερικές φέντερ, ειδικά τα κρύα βράδια του χειμώνα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Ναι, αλλά οι μπανάνες δεν ψήνονται. Γι' αυτό σου λέω, βάλε κάνα λουκανικάκι... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Εγώ αν ξεκινούσα πειραματισμούς με τη γωνία του bridge, θα δοκίμαζα να τον βάλω παράλληλο με τους άλλους. Αλλά θα ήταν άσχημη. Εκτός αυτού, έχω την άισθηση ότι μάλλον τη στράτ "εν σοφία" εποίησε ο Leoς. Παρεπιπτόντως, ... Τέτοια χαζά έκανε και το αχρήστεψε το pickguard .... και μετά ο thomann του έστειλε κατά λάθος μαύρο. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Τέτοια χαζά έκανε και το αχρήστεψε το pickguard .... και μετά ο thomann του έστειλε κατά λάθος μαύρο. :D AAAAAAAAXXAXAXAAXXA...Και παρήγγειλε και maple μπράτσο από τη Rockinger βεβαίως!!! ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 @elavd, επηρεασμένος από αυτό το thread σχεδίασα την ιδανική κιθάρα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 @elavd, επηρεασμένος από αυτό το thread σχεδίασα την ιδανική κιθάρα... ;) ΔΕΝ φαίνεται η φωτο δυστυχώς... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Εγώ αν ξεκινούσα πειραματισμούς με τη γωνία του bridge, θα δοκίμαζα να τον βάλω παράλληλο με τους άλλους. Αλλά θα ήταν άσχημη. Εκτός αυτού, έχω την άισθηση ότι μάλλον τη στράτ "εν σοφία" εποίησε ο Leoς. Γι'αυτό και βάζουμε ένα διπλό που να σπλιττάρει στη γέφυρα και βρίσκουμε την υγειά μας!!! ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Παράθεση από τον εαυτό μου :P , από το.. διπλανό thread, που λέει κι ο Ηλίας Το σπλιτάρισμα δεν είναι λύση, γιατί ποτέ ένας σπλιταρισμένος διπλός δεν θα ακουστεί σαν γνήσιος μονός. ...Ταπεινή μου γνώμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Το σπλιτάρισμα δεν είναι λύση, γιατί ποτέ ένας σπλιταρισμένος διπλός δεν θα ακουστεί σαν γνήσιος μονός. ...Ταπεινή μου γνώμη... Εξαρτάται....Αν είσαι άρρωστος στρατοκαστεράκιας και με εμμονές αλά Eric Johnson τότε σαν τον πραγματικό μονοπήνιο δεν είναι τίποτα. Άλλωστε έχει να κάνει και με το humbucker που δοκιμάζεις. Άλλοι αποδίδουν καλύτερα σε σπλιτ και άλλοι όχι τόσο. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα. Ή μπορείς να βάλεις και διπλό σε κλίση, όπως είχε κάνει ο EXARXOS κάποια στιγμή σε μια κιθάρα του. ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση