Προς το περιεχόμενο

Μήπως ο Leo θα έπρεπε να τις είχε κάνει έτσι;

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η μόνη θέση για μιά στράτ είναι σε τζάκι. Ειδικά μέσα του.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μάλλον εννοείς ότι είναι από ξύλο που κάνει καλύτερη θράκα... ;D

Πάντως, μην κάνεις έτσι επειδή δεν έχεις fender, ούτε εγώ έχω!

Ή αν έχεις δώσ' τη μου εμένα!!!!!! ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Η αλήθεια είναι πως πολύ θα'θελα να 'χω μερικές φέντερ, ειδικά τα κρύα βράδια του χειμώνα.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

• Moderator

Εγώ αν ξεκινούσα πειραματισμούς με τη γωνία του bridge, θα δοκίμαζα να τον βάλω παράλληλο με τους άλλους. Αλλά θα ήταν άσχημη. Εκτός αυτού, έχω την άισθηση ότι μάλλον τη στράτ "εν σοφία" εποίησε ο Leoς.

Παρεπιπτόντως,

...

closeup.jpg

Τέτοια χαζά έκανε και το αχρήστεψε το pickguard .... και μετά ο thomann του έστειλε κατά λάθος μαύρο. :D

Τέτοια χαζά έκανε και το αχρήστεψε το pickguard .... και μετά ο thomann του έστειλε κατά λάθος μαύρο. :D

AAAAAAAAXXAXAXAAXXA...Και παρήγγειλε και maple μπράτσο από τη Rockinger βεβαίως!!! ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

@elavd, επηρεασμένος από αυτό το thread σχεδίασα την ιδανική κιθάρα... ;)

index.php?rm=box_download_shared_file&resize=1&width=570&border=1&file_id=f_105256405

ΔΕΝ φαίνεται η φωτο δυστυχώς...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Εγώ αν ξεκινούσα πειραματισμούς με τη γωνία του bridge, θα δοκίμαζα να τον βάλω παράλληλο με τους άλλους. Αλλά θα ήταν άσχημη. Εκτός αυτού, έχω την άισθηση ότι μάλλον τη στράτ "εν σοφία" εποίησε ο Leoς.

Γι'αυτό και βάζουμε ένα διπλό που να σπλιττάρει στη γέφυρα και βρίσκουμε την υγειά μας!!!

..there's too much panic in this town...

Παράθεση από τον εαυτό μου :P , από το.. διπλανό thread, που λέει κι ο Ηλίας

Το σπλιτάρισμα δεν είναι λύση, γιατί ποτέ ένας σπλιταρισμένος διπλός δεν θα ακουστεί σαν γνήσιος μονός.

...Ταπεινή μου γνώμη...

Το σπλιτάρισμα δεν είναι λύση, γιατί ποτέ ένας σπλιταρισμένος διπλός δεν θα ακουστεί σαν γνήσιος μονός.

...Ταπεινή μου γνώμη...

Εξαρτάται....Αν είσαι άρρωστος στρατοκαστεράκιας και με εμμονές αλά Eric Johnson τότε σαν τον πραγματικό μονοπήνιο δεν είναι τίποτα.

Άλλωστε έχει να κάνει και με το humbucker που δοκιμάζεις. Άλλοι αποδίδουν καλύτερα σε σπλιτ και άλλοι όχι τόσο.

Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα.

Ή μπορείς να βάλεις και διπλό σε κλίση, όπως είχε κάνει ο EXARXOS κάποια στιγμή σε μια κιθάρα του.

..there's too much panic in this town...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου