Προς το περιεχόμενο

Sax and Trumpet Plugins?

Astroman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello Earthlings!

Μήπως γνωρίζει κανείς από vst plugins που εξομοιώνουν σαξόφωνο και τρομπέτα?? (...μιλάμε για καλό αποτέλεσμα και όχι ψευτιές)

Τον τελευταίο καιρό φτιάχνω funk και soul κομματάκια και μου χρειάζονται κατι τέτοια plugins!

Το μόνο "καλό" plugin που βρήκα, είναι το TubileSax, αλλά δεν μπορώ να πω οτι με τρέλλανε κιόλας....

Χρησιμοποιώ FLSTUDIO 5 Producer Ed. (...καλά, έχουν ξεφύγει τα άτομα της Image Line!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!!) και κάτι άλλα προγραμματάκια για mix και mastering (π.χ T-Racks 24).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά μόνο με ένα καλό sampler θα ακούσεις αυτό που θες. Καλά sampler είναι το Kontakt και το Gigastudio. Υπάρχουν πολλές βιβλιοθήκες ήχων και για τα δύο, που θα σε ικανοποιήσουν.

Mea Culpa

προσωπικα εγω παλι δεν το βρισκω χαλια αλλα δεν το συγκρινω με ηχογραφιση φυσικου σαξοφωνου..

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

(Στο Kick Ass Brass VST οδηγούσε το link μου ;) )

Νομίζω πως το Kick Ass Brass είναι ό,τι καλύτερο αν θες να φτιάχνεις τις δικές σου φράσεις, καθότι προσφέρει εξαιρετικά δείγματα και είναι ειδικά σχεδιασμένο γι'αυτό το σκοπό.

Αν προτιμάς να δουλεύεις με έτοιμες φράσεις, τότε το Memphis Horns που είπε ο ikon είναι πάλι εξαιρετικό (Google το "Memphis Horns" και θα καταλάβεις για τι μιλάμε, αν δεν τους ξέρεις ήδη). Απ'όσο ξέρω, η συλλογή περιέχει και δείγματα για να φτιάχνεις τις δικές σου φράσεις, αλλά πιο περιορισμένα απ'το Kick Ass Brass. Το μειονέκτημα είναι ότι χρειάζεσαι κι ένα sampler.

ΥΓ: Μη βασίζεσαι στις ημερομηνίες που ανακοινώνουν για το Kick Ass Brass VST. Κάθε μήνα το αναβάλουν για τον επόμενο εδώ και κάνα χρόνο. Εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι να πάρω την έκδοση για Kontakt και να κάνω upgrade όταν αποφασίσουν να το κυκλοφορήσουν... :roll:

url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K

Έχεις δίκαιο για τις ημερομηνίες, όντως τις αλλάζουν.

Ωραίο πράγμα η τρομπέτα πάντως, μια μέρα αγόρασα στην τύχη το

"charms of the night sky" του dave douglas και έπαθα πλάκα.

Thank You Earthlings!!!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Το SaxLab είναι αρκετά καλό (...καλύτερο από το TubileSax)!

Απ' ότι κατάλαβα, το Kick Ass Brass δεν μπορώ ακόμη να το ενσωματώσω στο FLSTUDIO γιατί δεν έχει βγει ακόμα η VST εκδοσή του....ας περιμένουμε λοιπόν!!!

THANX AGAIN!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου