boukas Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Ώπα ώπα τώρα το ΄δα!! :o Λεπών αν και το έχω ξαναπεί (τώρα εσύ ήσουν, ο φλιμειλ ήταν; ) θα το ξαναπώ: Εύγε, πάρα πολύ καλά κομμάτια! Να φανταστείς ότι και σε μένα, που δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος, με το over the sea και το autumm leaves τα έχω σπάσει!!! Τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή όχι ( ??? ) αλλά δε με νοιάζει! Keep the good work flowing...... ;) :) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electrictabs Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Πολύ ωραία κομμάτια Κώστα... Το over the sea το ακούω κάθε μέρα σχεδόν... Θέλουμε κι άλλα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2007 Yποκλινομαι,, ::) Bασικα τελειωσαν οι ιδεες απο καποια ολοκληρωμενα κομματια που πρεπει να γραφτουν πια στο υπερατομο FLEAMAIL. :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση