exarhos Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 εδω μπορειτε να ακουσετε ενα καινουριο κομματι των EXAIRESIS 'στη ταχυτητα της σφαιρας' http://myspace.com/costaexarhos www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Τί έγραψες τώρα ρε φίλε......@αμω τα κομμάτια (λές και συνεχίζεις τον μύθο των Ξύλινων Σπαθιών) ΜΠΡΑΒΟ +1000000.....φίλε είσαι creator ..respect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 χαιρομαι που σου αρεσε δεν ειναι μονο δικο μου το κομματι ειναι ολης της μπαντας, www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει περίπτωση να τα έχω σε Mp3 φίλε .....δεν σου κάνω πλάκα τα θέλω να τα ακούω.. Thanx man keep walking.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Τι έγινε ρε παιδιά? Όλες οι καλές μπάντες στις Σέρρες είναι? Και οι Steel Blood απο το Schoolwave 2006 (αγαπημένοι μου) απο Σέρρες είναι. Πολύ ωραίο κομμάτι μπράβο. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Κώστα, -ας το ξαναγράψω- μου άρεσαν πολύ και τα 3, συγχαρητήρια σε όλους όσους συνεισέφεραν. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Καλά κάθομαι και την ψάχνω την δουλεία με το συγκρότημα του Exarxou......μιλάμε τύφλα να έχει η Βρετανική σκηνή....καλά μάγκες ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 ΜΑγευτικά τραγούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απίθανοι καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 επειδη υπαρχουν γυρω στα 40 ετοιμα κομματια σε διαφορα στυλ σε λιγο καιρο θα τα ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ απο το site. ευχαριστω. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2007 καλά μάγκες ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ......Ειπες την σωστη κουβεντα!!...ο τροπος που ζουμε και οι καθημερινες μας παραστασεις διαμορφωνουν την διαθεση μας και εχουν μεγαλο αντικτυπο και στην μουσικη μας εμνευση και δημιουργια!Αλλο λοιπον να ζεις σε μια πιο "ανθρωπινη" πολη και αλλο στο "τερας" της Αθηνας...........Μπραβο παιδια κι απο μενα!!... ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση