pliktras Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2007 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τις συγχορδίες για το τραγούδι " χωρίς εσένα " του Στέφανου Κορκολή? Έχω ψάξει αλλα τίποτα.Επίσης εχω προσπαθήσει να τις βγάλω μόνος αλλα πάλι τίποτα. Αν μπορεί κάποιος ας μου τις γράψει απλά πχ dm gm a dmaj7 (λέμε τώρα) κτλ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gearkat Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2007 Αν μπορούσες να μου το στείλεις κάτι θα γινόταν. [email protected] We will walk on the land.... Peter Gabriel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
punksnotdead Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2007 Αν δεν την παλέψεις, πήγαινε σε κάποιον Νάκα, ζήτα αυτό το βιβλίο http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=3204 και δες στα μουλωχτά την ακολουθία....!!! The lunatic is on the grass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2007 lol σωστά! Ευχαριστώ πολύ παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 παίζει να το έχει και το kithara.vu Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαριανα Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Α αυτό είναι παλιό topic αλλά μόλις τώρα είδα το μήνυμα που έστειλε dimicupo. Από το live που είδα στο youtube με το κομμάτι πάντως πρέπει να βγαίνει κάπως έτσι do- lab+ sib+ sol-(7) do- lab+ sib+ mib+ sol+ Δεν το ήξερα το κόμματι μέχρι πριν από ένα τέταρτο αλλά αν είναι έτσι τα ακόρντα θα χαιρόμουν να μάθω. Ελπίζω εντομεταξύ να το έχεις βρει κάπου. :) www.travelforum.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Πες ρε Μιχάλη ότι στο έγραψα να μην ψάχνονται τα παιδιά! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nemo Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση