lambrosgg Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2007 ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΩΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ :) Δεν αντιλέγω, αλλα... τα λυπάμαι τοσα λεφτά ρε γαμώτο!!! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ruffneck Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2007 ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΩΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ :) Δεν αντιλέγω, αλλα... τα λυπάμαι τοσα λεφτά ρε γαμώτο!!! Σ΄αυτό συμφωνώ και εγώ(γιατί με τα παλιά αναλογικά το έχουν ξεφτιλίσει στην τιμή και απλώς ψάχνουν για ........) .Είναι προτιμότερο σ΄αυτή τη περίπτωση να πάρω 3 synths καινούργια παρά ένα παλιό γιατί ξέρω ότι θα έχω τις δεκαπλάσιες δυνατότητες. Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2007 και δεν είναι μόνο αυτό. Στα καινούρια συνθ υπάρχουν εξομοιωτές των παλιών αναλογικών. Και θα δώσετε την κλασική απάντηση "δεν είναι το ίδιο". Ακόμη και το 70% να πιάνουν (που στις περισσότερες φορές είναι πάνω απο 70) αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για το αυθεντικό αντι να πάρεις ενα 70% του αναλογικού + άπειρες παραπάνω δυνατότητες για λιγότερα χρήματα? Το όλο θέμα με τα αναλογικά εξηγείται μόνο ως αντίκα-συλλεκτικό. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο αναγκαία να χρησιμοποιούνται και σήμερα. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2007 και δεν είναι μόνο αυτό. Στα καινούρια συνθ υπάρχουν εξομοιωτές των παλιών αναλογικών. Και θα δώσετε την κλασική απάντηση "δεν είναι το ίδιο". Ακόμη και το 70% να πιάνουν (που στις περισσότερες φορές είναι πάνω απο 70) αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για το αυθεντικό αντι να πάρεις ενα 70% του αναλογικού + άπειρες παραπάνω δυνατότητες για λιγότερα χρήματα? Ευτυχώς ή δυστυχώς, το θέμα δεν είναι τόσο απλό για αρκετό κόσμο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με το 70%, ούτε καν με το 99% δηλαδή. Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν όντως τον ήχο που μόνο ένα παλιό αναλογικό μηχάνημα βγάζει και οτιδήποτε λιγότερο τους φαίνεται λίγο! Δεν τους απασχολεί αν κάτι καινούριο θα έχει φοβερές δυνατότητες, θέλουν έναν συγκεκριμένο ήχο που δεν θα βρουν αλλού. Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο ή άδικο όταν σκέφτονται έτσι, αν έχουν τη δυνατότητα να το υποστηρίξουν χαλάλι τους θα έλεγα. 8) Το όλο θέμα με τα αναλογικά εξηγείται μόνο ως αντίκα-συλλεκτικό. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο αναγκαία να χρησιμοποιούνται και σήμερα. Ακόμη κι έτσι να είναι, το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα βγαίνουν (όπως είπες ο ίδιος) προσομοιώσεις παλιών αναλογικών synths σημαίνει ότι χρειαζόμαστε τον ήχο τους. Άρα έχουν χρησιμότητα και λόγο ύπαρξης και χρήσης αν ανήκεις στην κατήγορια των ασυμβίβαστων όπως τους περιέγραψα παραπάνω... Υ.Γ. Για την ιστορία, ούτε εγώ πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο όλο το hype που υπάρχει γύρω από τα vintage. Αλλά ίσως να το πιστεύω γιατί δεν ανήκω στους πραγματικά τρελαμένους με τον ήχο, άρα δεν μπορώ να τους κρίνω... Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2007 Υ.Γ. Για την ιστορία, ούτε εγώ πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο όλο το hype που υπάρχει γύρω από τα vintage. Αλλά ίσως να το πιστεύω γιατί δεν ανήκω στους πραγματικά τρελαμένους με τον ήχο, άρα δεν μπορώ να τους κρίνω... ουτε εγώ ανήκω σε αυτούς αλλά τα μπασα που βγάζουν τα αναλογικά (στυλ moog) είναι φοβερά ρε γμτ... αυτή η αίσθηση οτι το μπασο σε χτυπάει κατευθείαν στο στομάχι,οτι σου προκαλέι αρρυθμίες στη καρδιά,είναι ανεπανάληπτη :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2007 Mην σε τρελαίνει το θέμα, απλά τα αναλογικά είναι πολύ λιγότερα πλέον σε σχέσει με τα καινούρια Δε νομίζω, Alesis, Moog, DSI, Doepfer, Macbeth Systems, Vermona, Synthesizers.com, STS, Cwejman κ.λ.π. υπάρχουν πλέον πολλοί που κατασκευάζουν αναλογικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το παλιότερο μοντέλο είναι καλύτερο πάντοτε από το νεότερο π.χ prohet 8,moog voyager Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι διαφορετικά. απλώς γιατί προσφέρουν περισσότερα πράγματα Ουκ εν τω πολλώ το ευ. ;) αυτό είναι στην κρίση του καθενός(τους αρέσει ο ήχος,είναι συλλεκτικά,αναμνήσεις τις τότε εποχής των πρώτον αναλογικών κτλ.) Συμφωνώ, και επιπλέον είναι σημαντικό και το ότι κάποιος έχει συνηθίσει να δουλεύει με κάποιο synthesizer και όχι με κάποιο άλλο. (γιατί με τα παλιά αναλογικά το έχουν ξεφτιλίσει στην τιμή και απλώς ψάχνουν για ........) Οτιδήποτε έχει ζήτηση έχει και υψηλή τιμή. Το 1988-1989 ένα Minimoog το αγόραζες με 150.000 δρχ και ένα TB-303 με 30.000 δρχ, τώρα έχουν 3.000 και 1200 ευρώ αντίστοιχα (και αν τα βρεις). Αλλά, ναι συμφωνώ, ότι το έχουν ξεφτιλίσει με τις τιμές. >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2008 καταρχην ειμαι νεο μελος και δεν ξερω που να παω να συστηθω οποτε το κανω εδω. με λενε γιωργο ειμαι απο αθηνα και τα συνθια μου ειναι τα εξης: ensoniq asr-10 roland juno 106 moog prodigy bass station korg poly 800 roland d20 mc303 yamaha tg500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ YAMAHA MOTIF ES7 ΜΕ ΠΙΤΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑ KORG ΤRΙΝΙΤΥ V3 ENA YAMAHA(KI) PSR-A3 KAI ENA MODULE KORG 05R/W (COOL)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΕΚΤΙΚΟ ORLA 1976 ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΕΠΕΝΔ.ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Εεεε !!!! καιρος ηταν !!!! :) SH 101 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alter hoh Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2008 Εεεε !!!! καιρος ηταν !!!! Έτσι ρε! Αναλογικότις! www.myspace.com/dizzydizign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση