Dinosp Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Υπέροχη σύνθεση!! Μπράβο σας κύριε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 πολυ καλο το casio για την εποχη του ! πολλα χρονια πριν και πριν παρω κανονικο synth για να σαπορταρω τις βαρυγδουπες (και ατεχνες ) κιθαρες μου , περνουσα ενα τετοιο casiακι απο ενα εφε κιθαρας yamaha fx500 και το αποτελεσμα ηταν καλο ,σε ξεγελουσε . πρεπει να ψαξω να το βρω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sotiris65 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Μετά από πολύ καιρό, επιτέλους .... όνειρο ζωής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Ωραια πραγματα 8) γινετε τις τρελης ;D ;D ;D ;D Μετά από πολύ καιρό, επιτέλους .... όνειρο ζωής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Σωτήρη πιο απο όλα πολύ μου αρέσει οτι προέβλεψες και "'εξοδος κινδύνου" μπροστά απο την καρέκλα ! :) Σοβαρά : ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ....φοβερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Φοβερο setup οντως. Το εχω ξαναδει βεβαια στο FB. 8) Πες μας Σωτηρη και καμια λεπτομερεια, απο τι synths αποτελειται κλπ. Κατω δεξια εχεις ενα DX7 II και δυο EX5 ή κανω λαθος? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sotiris65 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Ε, τι να πω ... αυτό που φαίνεται ... βασικά ήταν ένα όνειρο ζωής που το πραγματοποιώ μόνο τώρα που 50ρίζω ... είναι σχεδιασμένο για τον τρόπο που μου αρέσει εμένα να δουλεύω, δηλαδή όλα τα πλήκτρα όσο πιο προσβάσιμα γίνεται και όλα online (MIDI/USB και audio), ώστε να στήνω τους ήχους που θέλω και μετά να αυτοσχεδιάζω/συνθέτω ελεύθερα σε όποια θέλω, ενώ όλα γράφονται σε ανεξάρτητα κανάλια, για μετέπειτα επεξεργασία. Κι επίσης μου αρέσουν τα τεράστια layers ήχων, γι' αυτό και τόσο hardware. EX5, DX7II, M3, MicroX, Triton, VsynthGT, Radias, Supernova, CS30, MOX8, VirusTI2, XV5080, JV2080, JD990, TG77, Morpheus, FantomXR, X5DR, DarkEnergy, Nova Laptop, V50, AN1x, Xstation, M1, DW8000, MX49, RY30, κλπ ... Cubase, Reason, FL studio και πολλά softsynths (όλα νόμιμα, αγορασμένα). Δύο μίκτες τροφοδοτούν μία κάρτα με 18 εισόδους για εγγραφή και τρία MIDI interfaces συνδέουν όλα τα παλιά synths, τα νέα με usb ... αυτά! Waterfall-K και το δικό σου στούντιο είναι πολύ ωραίο, με ενδιαφέρει πολύ η εμπειρία σου από το UFX1604 .... αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Πολυ πραμα. ;D Ωραιοτατα φιλε, να τα χαιρεσαι. Για την UFX1604 τωρα, ειναι πολυ καλη κονσολα και για αυτα που προσφερει η τιμη της ειναι πολυ χαμηλη. Δεν εχω δοκιμασει ακομα να γραψω μεσω USB στο PC, αλλα εκανα μερικες δοκιμαστικες εγγραφες κατευθειαν σε USB stick. Πολυ απλα και γρηγορα, γραφει ταυτοχρονα 16 καναλια σε WAV. Πραγματικα πιο απλα δεν γινεται. Ειναι μεγαλη ευκολια. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hysplex Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 @sotiris65 απλα φοβερο set up , συγχαρητήρια που πραγματοποιησες το όνειρο σου! Όπως όνειρο ειναι και αυτο το cs30 επάνω επάνω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Όλα πολύ ωραία! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση